Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık kontrolünden geçen Ndiaye bile KAP'a bildirilmedi. Ne kadar uzun sürüyor bu transferler anlamak mümkün değil. Ağır vasıta gibi ilerliyoruz. Durum çok kötü.

HTC 10

11 gün sonra kayseri macı var. mevcut kadro ile isimiz zor.

feguli+fernando+sol bek ve acık lazım.

Saydığım oyuncuların 2 tanesi sahadaydı.
(maiconu saymıyorum bile)
Madem o kadar kaliteli adamlardı köy takımına karşı sahada varlık gösterip insiyatif alıp turu gecirselerdi.

Bir oyuncu gerçekten kaliteli ise ilk maç veya ıkinci maç mutlaka kendini belli eder.
Siz isimlerin peşinden gitmeye devam ettikçe bu zihniyet değişmez

Bize nitelik lazım.

Sürün yağlı surat!

Asıl sizin gibi oyuncuyu bir maçla tanrı yada yerin dibine sokan zihniyetteki taraftardan hayır gelmez

Lpool çıkar umarım ve Avcı Avcı diyenleri buralara beklerim.

Su attigin mesajla sen de Avci'nin ne kadar buyuk hoca oldugunu kabul etmissin zaten.
500 kusur milyon euroluk takimla olan mucadelesini basari kistasi olarak gordugune gore

Senin tudor'un elendigi takimdaki futbolcular liverpool'un posterlerini falan asiyordur duvarlarina

Fernando da Feghouli de dendiği gibi bitmiş gerçekten şu alacak saçmalığı olduğunu düşünmeye başladım

Fernandooooooooo Regessssssssss

fernando ve feghouli transferlerinden hala suphe duyan varsa doktora gitsin, ciddi depresyondadir.

Twitter'da bazı duyumcular Emre Mor diyor sürpriz isme

Ciddimisiniz?

Bu forumun %99'u bile kadronun çöp olduğunu biliyor.
Sırf 7-8 tane oyuncu istedi diye mi kadro mühendisi oldu?

Sneijder'i bedava göndertip
10 milyona belhandayi almak mı mühendislik?

32 yaşında, kalp hastası, 10 şutta 1 kez kaleyi tutturan Gomise 4 milyon verdirmek mi mühendislik?

27 yaşına kadar ciddi bir kulupte oynamamış sadece osmanli da 2 sene oynamış orda da istikrar sağlamamış ndiaye 7milyon verdirmek mi mühendislik ?

Avrupanın gelecek vaad eden en iyi kanat oyuncularindan birini kusturup aldığın fiyata sattırmak mı mühendislik?

Ayrıca yenildiğimiz ostershutxushshsgsg maçından sonra şu açıklamayı yapan adam mı mühendis;
"Selçuk 2 haftadır tek idman yapıyor"

Sürün yağlı surat!
BU eleştirilerin çoğu yönetime olmuş zaten maliyet ne ilgilendirir hocayı dengeoğlu hariç..Yönetim alamayız başka oyuncu öner der geçer sneijderin 5 milyona yakın parası var kovsak olurmu olur der olur der hatta hoca olmaz dese de yönetim verir kararı..
Gomis geçen sene fransayı sallamış bi oyuncu kalp rahatsızlığı ile maç kaçırmışlığı yok adamın..Artı kaçıncı tercih bilemeyiz

Lemina imbula diye yırtındı adam olmayınca n diaye fernando yaptı. Hamza vb yerli seviciler olsa selçuk yanına fernando olurdu muhtemel..

Belhanda yı biz almasak sevilladaydı piyasası olmayan oyuncu değil..

Ama yazında da belirttğin gibi Tudorun ya da başkası gelmiş olsaydı gelenin en büyük şanssızlığı bu yönetim.. Tudor fubolu bilir gruplaşmayı bilir zaten Juvenin gediklisi milli oyuncu..İyi hoca olamayabilir de ama mutlaka şans verilmeli derim

twitter sherlock kaynıyor :D
DGRr0PzV0AAPmdK.jpg:large

Türk basınına göre maaşlar :

Van Persie 5.5 Milyon €
Negredo 4.2 Milyon €
Burak Yılmaz 3.5 Milyon €
Gomis 14 milyon TL

Yalçın Çetin'de Bein'e transfer olmuş..Anlatımını çok severim..Bence yılın transferi olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt