- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sağlık kontrolünden geçen Ndiaye bile KAP'a bildirilmedi. Ne kadar uzun sürüyor bu transferler anlamak mümkün değil. Ağır vasıta gibi ilerliyoruz. Durum çok kötü.
HTC 10
HTC 10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saydığım oyuncuların 2 tanesi sahadaydı.
(maiconu saymıyorum bile)
Madem o kadar kaliteli adamlardı köy takımına karşı sahada varlık gösterip insiyatif alıp turu gecirselerdi.
Bir oyuncu gerçekten kaliteli ise ilk maç veya ıkinci maç mutlaka kendini belli eder.
Siz isimlerin peşinden gitmeye devam ettikçe bu zihniyet değişmez
Bize nitelik lazım.
Sürün yağlı surat!
Lpool çıkar umarım ve Avcı Avcı diyenleri buralara beklerim.
Kardes bu aksam 22 de geliyorlar, olmadı ctesi öğlen 11 de o da olmazsa pazar sabah 8 uçağıyla geliyorlar.Hep geliyorlar ama bi gelemediler.Sa. NASri Nani Feg Fer FT stoper sol bek geldi mi?
Ne diyorsun bittimi sencefernando ve feghouli transferlerinden hala suphe duyan varsa doktora gitsin, ciddi depresyondadir.
BU eleştirilerin çoğu yönetime olmuş zaten maliyet ne ilgilendirir hocayı dengeoğlu hariç..Yönetim alamayız başka oyuncu öner der geçer sneijderin 5 milyona yakın parası var kovsak olurmu olur der olur der hatta hoca olmaz dese de yönetim verir kararı..Ciddimisiniz?
Bu forumun %99'u bile kadronun çöp olduğunu biliyor.
Sırf 7-8 tane oyuncu istedi diye mi kadro mühendisi oldu?
Sneijder'i bedava göndertip
10 milyona belhandayi almak mı mühendislik?
32 yaşında, kalp hastası, 10 şutta 1 kez kaleyi tutturan Gomise 4 milyon verdirmek mi mühendislik?
27 yaşına kadar ciddi bir kulupte oynamamış sadece osmanli da 2 sene oynamış orda da istikrar sağlamamış ndiaye 7milyon verdirmek mi mühendislik ?
Avrupanın gelecek vaad eden en iyi kanat oyuncularindan birini kusturup aldığın fiyata sattırmak mı mühendislik?
Ayrıca yenildiğimiz ostershutxushshsgsg maçından sonra şu açıklamayı yapan adam mı mühendis;
"Selçuk 2 haftadır tek idman yapıyor"
Sürün yağlı surat!
Cidden müthiş fikir?Fernando tanıtım videosunda çıksa dese beni kimse aramadı ben kendim gelmek istedim diye sonra bide aslan kükremesi falan filan fena kapak olurdu şu bjk ye
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
fernando ve feghouli transferlerinden hala suphe duyan varsa doktora gitsin, ciddi depresyondadir.
Dün de FR yazıp silmişti gerçekten o herhaldetwitter sherlock kaynıyor
![]()