Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liverpool diyorsun başakşehir diyorsun, avcı diyenleri görürüm diyorsun. Adamın elinde sihirli değnek mi var. Elia coutinho mu olacak, Visca mane mi olacak? Herhalde elenir ama bu avcının kötü olduğunu ortaya çıkarmaz

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet lpool diyorum avcı diyorum başakşehir diyorum bizim lig bir .. değil diyorum anlatabildim mi? bizim ligde o kadar övülen takım td bile bir ... olamıyor diyorum.

Bunlar Negredo'yu Benzema sanıyorlar heralde adam en son ligde 12/13 sezonunda çift hanelere ulaşmış hep 9 gol 5 gol arası atmış son 3 senedir. Guiza'ya dönüşebilir bu sene

alakasi yok, Lassana Diarra'nin durumu cok sacmaydi. cezalar falan, iyiki de gelmedi ayrica
Gelip gelmemesinden ziyade iddalı konuşup gerçekleştirmemek sıkıntı yüzde 99 aldık diyorsun sonra amerikadan buz hokeyi oyuncusu nigel de jonga muhtaç oluyorsun feguli fernando için odaları hazır diyorsun kampa katılacak diyorsun tık yok taraftarda instagramda iz arıyor yok fernando tuvalete gitti kesin bize geliyor diye

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki Abdullah avci Liverpool'u elerse avci'yi begenmeyenleri de buralara bekleyelim mi

bekleyebilirsin buradayım.
bir de yarın öbürgün bizi yenince yazarsınız buralara ama söyleyeyim bizdeki hocada ne yazık ki taktik yok gibi. taktik zekası iyi olan bir hoca bizim ligde çoğu takımı tartaklar.

Son düzenleme:
Gelip gelmemesinden ziyade iddalı konuşup gerçekleştirmemek sıkıntı yüzde 99 aldık diyorsun sonra amerikadan buz hokeyi oyuncusu nigel de jonga muhtaç oluyorsun feguli fernando için odaları hazır diyorsun kampa katılacak diyorsun tık yok taraftarda instagramda iz arıyor yok fernando tuvalete gitti kesin bize geliyor diye

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kimse 99% demiyor fernando transferine , adam instagramdan duyurdu neyin suphesi bu

Bu uğur meleke denen herif Fatih hocanın tazminatını sabah akşam ağzında sakız etti.Madem bu kadar vatan millet sevdalısı Türkiyeden giderken Çavuşescunun romanyasından beter diyen lucescu ya iki çift laf etseya?.Ya da Lucescu nun alacağı yıllık 4 milyon euroya birşey söyleseya? ya da koskoca Tff nin sürekli Galatasaray ın hocalarını ayartmaya çalışmasına birşeyler söyleseya?Bence Rüştü ile tayfasından bu uğur meleke aynı yerden yemek yiyorlar.Rüştü sportif direktör olacakmış hadi onun niye hocaya salladığını anladıkta.Buna ne vaad ettiler acaba.Şike davasındaki tapeler de ummadığım gazetecilerin aziz in önünde hazırola geçtiğini görünce bu uğur meleke denilen herifte aziz in adamı olabilir.

4m bonuslarla 4.5m olsa bonservissiz 1+1 sozlesme hosuna gider mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renktaş takımda 1 tane güvenilecek genç adam yok yaw,Kanada Campbell tipi birini getirsek Sinanı tekmükleyip mutlu olurum,Ribery içinse ben o paralara oynayacağını sanmıyorum Burak 3.5'e oynuyor bu ligde ama klasına laf edilmez sonuçta Yasinin oynadığı takımız.Eğer daha risksiz bir hamle yapamıyorsak ses çıkarmam ama gerçekten çok riskli Ribery işi.

Fernando Galatasaray resmi hesabını takip etmiş beyler, raad

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerbahçe, Torino ve Genoa'nın ilgilendiği, Milan'ın stoperi Gabriel Paletta ile anlaşma zemini arıyor. (beIN SPORTS)

Fer ve Feg olayı yaş gibime geliyor, nerdeyse her yerde sezon başlayacak, transferleri bitmiş olsaydı gelmemeleri için sebep olmazdı. Alacak olayı da hikaye bence bize gelince takip edemiyolarmı alacaklarını. Antreman yapıp yapmadıkları da belli değil hatırladığım kadarıyla takımlarıyla birlikte değiller. Onlar gelip antreman yüklenip alışana kadar toy toy olur soy da soy.

Umut vermiyo hoca sadece oynattığı oyundan değil elde ki bütün yıldızları çıkartması ve yerlerini doldurmadan göndermesi ve bizim avrupa'dan elenmemiz.

Büyük oyuncuları yönetemiyo, bunu ben ilk başta oyuncular disiplinsizlik yapıyo diye uygun bulmuştum ama sneijder disiplinsiz selçuk çok disiplinli diye takımda kalması beni çileden çıkardı.

Büyük maçları büyük oyuncular kazanır idare etmeyi biliceksin seni bi yere getirsin, hem sen rahatla hem takımın şampiyon olsun.
ilk 5 hafta sonunda bu adamı kovucaklar ve bizim için daha büyük kayıp olucak. Şimdi'den kov önünü gör

Bruma zaten kendi gitti sözleşme yenilemedi..Podolski yürüyerek top oynuyodu.. Bİr tek wes konusu bizi şaşırttı neden diye onunda vardır bi sebebi o da hala bi kulübe imza atmış değil yani serbest oyuncu ama havada kapan yok çünkü 5 milyona yakın maaş istiyo..

Selçuk konusunda hocanın aman aman beğenmediğini sadece zamanı beklediğini düşünüyodum hep sırayla diyodum. Sabri gitti balta gitti sıra onada gelecek diyodum adam iki tane 11 oyuncusu aldı orta sahaya zaten refüze oldu Selçuk...

Yani cem dizdar mehmet demirkol gibi gedikli fenerliler paso bizden konuşuyolar hocayla gitmez wes gibi oyuncu mu gönderilir laflarıyla takımda kaos yaartmak istiyolar.Bundan önce wesdönemiyo eskisi gibi değil diye yerip selçuku övüyolardı .Herkes biliyo ilk kez akıllı hamleler yapılıyo..

Adamlar yabancı kısıtlaması varken alper şener aldılar biz tarık donk geçen sene lensler taliscalar alırken herkes biz eren serdar tolga ya para döküyoduk yabancı serbest iken..

Bu sene akıllı bi planlama var fenerli medya işi sulandırma derdinde..Yok maliyet fazla yok hoca bu yıldızları idare edemez vs.
Geçen sene riekiring bu takımı yönetemez olmaz dediler karabük maçına kadar rıdvan her hafta bak galatasaray gidiyo eğer giderse şampiyon olur ya çok kopar ya şampiyon olur bakın diye diye güntekinle korkup duruyodu..

Tudor karabüktede seleznyovları latovlevicileri pokoları getrirmiş adam yani yerli sevdalısı değil akıllıca transferler yapmış. Bu sene her muhabir gitmeli diyo ama hepsi tek bir ağızdan çok iyi çalıştırıyo diyolar.. Bakalım kadro otursun Tudoru kovmak en basit şey önemli olan Balta Selçuk vs gibi kulübe kazınmışları kulüpten atmak..Selçuk her sene küfür yerdi bişey olmazdı 2 tane transferi dayayınca takım hemen giderimlere başladı.

Jason Denayer ve Arda Turan çok olası geliyor bana,Hem takıma dönmeyi isteyecek isimler hemde kiralık olacağı için düşük maliyetlerden ötürü,Nasride olabilir keza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt