Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fm de bile bi sezon 6. Diğer sezon 5. Olursan kovarlar seni :D Uğur karakullukcu :)

Aslında tek olay kredisinin az olması..Bejeke de hazırlık maçlarında dağıldı galibiyetleri yok.. Hemde 2 yılın şampiyonu aynı kadro hocayla..Daha oturmuş takımlar bile hazır değil henüz

Bizde anlamıyoruz ne oynadığımızı ama şu ortamda Terim gelmez gelse bile başarılı olmaz. Geriye Hamza, korkmaz falan kalıyor. Bence daha da geriye gideriz bu adamlarla

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umut vermiyo hoca sadece oynattığı oyundan değil elde ki bütün yıldızları çıkartması ve yerlerini doldurmadan göndermesi ve bizim avrupa'dan elenmemiz.

Büyük oyuncuları yönetemiyo, bunu ben ilk başta oyuncular disiplinsizlik yapıyo diye uygun bulmuştum ama sneijder disiplinsiz selçuk çok disiplinli diye takımda kalması beni çileden çıkardı.

Büyük maçları büyük oyuncular kazanır idare etmeyi biliceksin seni bi yere getirsin, hem sen rahatla hem takımın şampiyon olsun.
ilk 5 hafta sonunda bu adamı kovucaklar ve bizim için daha büyük kayıp olucak. Şimdi'den kov önünü gör

Lens olayında en azından araya girip engel olacaksın almasan bile..Bu da bir yönetim başarısızlığıdır

Yahu yeminle şu yetersizler (kuşlar) at koşturuyorya, deli olacam. Meydanı boş buldular. İyice bi bitarafları kalktı videolar falan :) bunlar bizim yakaladığımız başarıların yarısını yakalasa fikoyu falan töbe haşaa tanrı yapcak görgüsüzler. Sonradan görme mal sürüsü

Dursun bizim basimizda oldugu sürece ne mac bakarim ne ürün alirim ne mac bakmaya giderim hic bise yapmicam
herkesede bunu tavsiye ediyorum bu rezil herif gidecek hemde rezil olup gitcek gelmis gecmis en kötü baskan diye

Frank Ribery 34 yaşında ve gerçek manada bir müzmin sakat ve en az 5 Milyon alacak deli saçması bir transfer olur.Arda ve Nasriye daha olumlu bakarım

Lens olayında en azından araya girip engel olacaksın almasan bile..Bu da bir yönetim başarısızlığıdır
Yok rendaş ne gerek var. Bu kuşlara özgü bir davranış şekli. Kimi alıyorlarsa ne b.. yiyorlarsa yesinler. Biz aslımızı kimliğimizi hatırlatsak alayı gelsin içlerinden geceriz.

Usta: "Jose Sosa ve Moussa Sissoko ile göüşüyoruz. Eğer Sissoko'nun kiralanmasına müsaade edilirse, böyle bir durum olabilir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt