- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
YouTubefernando ve feghouli manş denizini yüzerek geçmişler inşallah kampa kadar yürüyerek varacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YouTubefernando ve feghouli manş denizini yüzerek geçmişler inşallah kampa kadar yürüyerek varacaklar
O değilde Mancini'de ısrar edecektik.
5 yıllık anlasma hakkaten cok sacma olmus5 yillik anlasma bonuslarla 3 desen 15 milyon para
Lens en fazla iki sene daha oynar, sonra salar. Su an direk bile salabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslında tek olay kredisinin az olması..Bejeke de hazırlık maçlarında dağıldı galibiyetleri yok.. Hemde 2 yılın şampiyonu aynı kadro hocayla..Daha oturmuş takımlar bile hazır değil henüz
Bizde anlamıyoruz ne oynadığımızı ama şu ortamda Terim gelmez gelse bile başarılı olmaz. Geriye Hamza, korkmaz falan kalıyor. Bence daha da geriye gideriz bu adamlarla
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim korkum fernando ve feguli transferi lassana diarra işine bezemesin alışkınız çünkü kandırılmayaBugün de babayaroyu almayalım artık yetti
alakasi yok, Lassana Diarra'nin durumu cok sacmaydi. cezalar falan, iyiki de gelmedi ayricaBenim korkum fernando ve feguli transferi lassana diarra işine bezemesin alışkınız çünkü kandırılmaya
Lassana Diarra, yüzde 99 Galatasaray'da! - Türkiye Transferler
LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Qatar ile bizim ne bağlantımız varmış renktaş?
Gecmis olsun.neyse seneye gecersin o dersi artikAz sonra üni daki bir kıza gideceğim.
Ders çalışmak için. Hazır evde boş. Sergen Zeren
Kütüphane dedim; o da yok eve gel dedi.
KAPlık bı durum olmaz umarım
#EğitimŞart
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Franck Ribery 34 yasina gelmis yuh, 1 seneligine geliyorsa gelsin.
Yok rendaş ne gerek var. Bu kuşlara özgü bir davranış şekli. Kimi alıyorlarsa ne b.. yiyorlarsa yesinler. Biz aslımızı kimliğimizi hatırlatsak alayı gelsin içlerinden geceriz.Lens olayında en azından araya girip engel olacaksın almasan bile..Bu da bir yönetim başarısızlığıdır