Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav he he, Ukranya kanallarinda mac mi izledin Egemen, birak bu isleri.

mehmet iyi misin kiev avrupa kupalarında oynamıyor muydu lens varken

ne zaman görsem soldaydı , kievin tüm maçlarını izlememe gerek yok ayrıca anımsadığım şeyi transfermarkt üzerinden doğrulattım ve paso sol açık oynadığını görmüş oldum tekrardan

Son düzenleme:
Ndiaye'nin iki üç kişiyi çalımlayıp ortadan ceza sahasına dalıp plaseyle atacağı golü hayal ediyorum

DGTPlktVoAAIDf4.jpg

Kardes sen neyin kafasini yasamaktasin? Lensi PSV'de izlemesek inanicaz ne dedigine.

Lens yillarca sag kanat oynamistir, hatta koevermans sakatlandiginda, PSV'de forvet oynamistir.

Yok yani, milleti kandirmakla elinize ne geciyor kardes?

Bak fenere gelmeden 1 sene önce nerde oynamış iyi bak
Screenshot_2017-08-03-14-08-46-656.webp

Bak buda 2 sene öncesi,
Screenshot_2017-08-03-14-10-02-875.webp

Göz göre göre adam kandırılcak hal yok ortada, herkes izliyor adam kalkmış fi tarihinde sağ kanat olarak piyasaya çıktı diye sağ kanat olacak illa diye bişi yok

KAB GELDİ !

Kulübümüz tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu henüz Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile yolları ayırma kararı almadan önce, Sayın Mircea Lucescu’ya Sportif A.Ş. bünyesinde üst düzey yöneticilik teklifi yapılması yönünde bir adım atılmıştı. Ancak bu konudaki istişareler sürerken Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, kendisine Türk Milli Takımı’nın teknik direktörlüğü görevini teklif etti. Sayın Lucescu da bu teklifi değerlendirerek görevi kabul etti. Sayın Lucescu’ya Milli Takım’da başarılar diler, yaşanan süreci spor kamuoyunun takdirine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü

Arda gelip 66 numarayı alacaksa ve bu 66 numara ruhuyla oynayacaksa tabi ki gelsin..Ama zannetmiyorum

Zahmet oldu ya
Spor kamuoyunun takdirine bırakıyorlarmış
Çık adam gibi de sıçtık sıvadık diye
1ddab2093e49ce7022dffc031f00abcf.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Dürüst'ün bundan sonra yönetimde yeri yoktur. Kim ne derse desin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

askin ates denen zat istermisiniz iste ben bu luce aciklamasi icin 19:05i bekleyin yazdim desin?? küfür reserved.

Açiklamaya bak ya. Sayin Yildirim Demirörenin totosunuda öpüyoruz deseymisiz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt