Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli halen West Ham kampında diyorlar. Doğru mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DGTPlktVoAAIDf4.jpg

2 senedir hakemler her maç katlederken sesini çıkarmarsan herkes tepene biner böyle.Şamar oğlanına döndük bi de utanmadan çuvalladıklarını açıklamaya dökmüşler.Sadece Galatasaray tarihinin değil futobl tarihinin en aciz en vasıfsız yönetimiyle karşı karşıyayız

mehmet iyi misin kiev avrupa kupalarında oynamıyor muydu lens varken

ne zaman görsem soldaydı , kievin tüm maçlarını izlememe gerek yok ayrıca anımsadığım şeyi transfermarkt üzerinden doğrulattım ve paso sol açık oynadığını görmüş oldum tekrardan

Fener de normalde solda oynatmak için almıştı zaten renkdaş ama baktıki elde sow stoch atıf var sağ taraf bomboş :) bi sağ da deneyelim dediler tuttu yapacak bişi yok :)

acıklamaları yorumlayacak olursam fatih terime yapılan bi gönderme gibi cevir kazı yanmasın hamlesi gibi geliyor bana ya bu dursun yemin ediyorum ruh hastası :D

bu açıklama fatih terime yol yapmak mı demek acaba

hoca biz sen kovulmadan sözleşmiştik falan hesabı

Abi unuttum ya birini ondan oldu. Ama yine de oradaki mesele ülkemizde çok fazla olmayan birşeyden bahsediyor oluşumuz.
Bizim gibi futbolda daha düne kadar şerefli mağlubiyetler mevzusu dönen bir ülke için ŞL'de gruptan çıkmak başarıdır. Gerçi eskiden makas bu kadar fazla değildi. Sadece biz amatördük. Şimdi hem makas açıldı hem biz profesyonel görüntü verip amatörlükte dibe ulaştık. Şu an kabul etmek gerekir ki ŞL'de gruptan çıkmak bu ülke futbolu için başarıdır. Kabul edelim. 1. klasmanda değiliz, 2.klasman da kalmak için çaba gösteriyoruz. Siz bakmayın başımızdakilerin Türkiye Ligi 5. değerli lig reklamlarına, Avrupa'dakilere Türkiye'den takım say deseler en fazla 3 takım sayarlar.

Terime yol yapip, Tudorla güven tazelemisler

güzel aciklama

F atih R etim ho diyebilirmiyiz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ulan tudor'un arkasından resmen iş çeviriyolar
Gidip luce olmadı şimdi ft'ye gidicekler

TapaTalK

Dinamo Kiev'de sol kanat oynamasi kadar normal bir durum yok, sag kanat'ta Yarmolenko varken Lens sag'da oynamaz. Misal veriyorum, Yasin Sol kanat futbolcusu, ama Bruma varken sag kanat oyniyordu, bu Yasin'i sag kanat futbolcusu yapmaz, halen sol kanat futbolcusu, ve performansi sol kanat'ta daha iyi. Bunu anlamak icin Ukranya kanallarinda Kiev'e bakmaniza gerek yok.

Ondan Sonra sunderland ornegi vermissiniz, adam sol'da oynayip tutunamamis iste, neyini anlamiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt