Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Feghouli halen West Ham kampında diyorlar. Doğru mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alsınlar bir taraflarına soksunlar fryi.
Bu şererfsiz bu klübü satmadı mı..
Arda haberleri çıkınca ardaya bir ton laf ediliyor...
Ribery haberleri çıkıyor ribery tek bir laf yok..Bu taraftardan ne beklersin ki..
hangi macta yapti acip izleyimNeden olmasın adam bunları yaptı hep ligde..Sanki serie A defansları var karsısında
mehmet iyi misin kiev avrupa kupalarında oynamıyor muydu lens varken
ne zaman görsem soldaydı , kievin tüm maçlarını izlememe gerek yok ayrıca anımsadığım şeyi transfermarkt üzerinden doğrulattım ve paso sol açık oynadığını görmüş oldum tekrardan
@Ömer Tuğrul Yılmazer ne yaptın rengimMancini ile Juve ve Real'in olduğu gruptan çıktık. Lucescu ile ikili grup sisteminde yine çıktık. Terim ile çıktık.
Ali Dürüst'ün bundan sonra yönetimde yeri yoktur. Kim ne derse desin.
Kim mesela 27 yaşında
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tudor bu kadar baskıdan sonra artık kendini tartışılmaz hale getirmeli. İlk 5 hafta güzel bir futbolla tulum çıkarmalı. Aksi halde bizim için lig biter
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
acıklamaları yorumlayacak olursam fatih terime yapılan bi gönderme gibi cevir kazı yanmasın hamlesi gibi geliyor bana ya bu dursun yemin ediyorum ruh hastası![]()
Şu açıklamanın özeti;
Bizim gibi futbolda daha düne kadar şerefli mağlubiyetler mevzusu dönen bir ülke için ŞL'de gruptan çıkmak başarıdır. Gerçi eskiden makas bu kadar fazla değildi. Sadece biz amatördük. Şimdi hem makas açıldı hem biz profesyonel görüntü verip amatörlükte dibe ulaştık. Şu an kabul etmek gerekir ki ŞL'de gruptan çıkmak bu ülke futbolu için başarıdır. Kabul edelim. 1. klasmanda değiliz, 2.klasman da kalmak için çaba gösteriyoruz. Siz bakmayın başımızdakilerin Türkiye Ligi 5. değerli lig reklamlarına, Avrupa'dakilere Türkiye'den takım say deseler en fazla 3 takım sayarlar.Abi unuttum ya birini ondan oldu. Ama yine de oradaki mesele ülkemizde çok fazla olmayan birşeyden bahsediyor oluşumuz.