Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paris bakalim kimleri satacak. Ben di maria matuidi ben arfa ve aurier diyorum

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim de gelirse on numara olur.Terim olmazsa olmaz şu an için.Bu transferlerle birlikte Terim de gelirse rakiplerin üzerine korkunç kara bulutlar gibi çökeriz birden.

Mus-Mari-Maicon-?-?-Ndiaye-Fernando-Feguli-Belhanda-?-Gomis.

T.D Fatih Terim... İnanılmaz işler çıkarabiliriz.

Güntekin Onay'ın beIN Sports'a geçmesiyle NTV Spor'daki %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen'in yeni partneri Murat Kosova oldu.

5 milyon euroya Lens transferini öve öve bitiremeyenler, aynı paraya Feghouli ve Fernando transferlerine ses çıkarmıyorlar.

Feghouli de Fernando da Lens'e göre Avrupa'da çok da piyasası olan adamlar ve Feghouli, Lens'ten 3 yaş küçük

Feg - kaliteli oyuncu
frenando-kaliteli oyuncu
lens-kaliteli oyuncu.

okkk.

Lens-feg kanatları muazzam olurdu.Ligde yarışacağın rakibinide zor durumda bırakırdın. Anlatılmak istenen bu okk.

sokmuşum fbjksine Adamlar bizden daha doğru yönetiliyor. Olay bu kadar basit söylenende bu.

Hala lense bk atıyorsunuz lann. Adam geçen sene fark yaratmış hala neyin peşindesiniz.Biraz gerçekci olun.
2 transfere yelkenleri suya indirmeyin.

Sevilla'ya transfer olan Kjaer: "Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamayalı çok olmuştu. Bu seviyeyi özlemiştim."

LLOOOOL

feghouli geldiği için Nani'yi Lens'e tercih ederim...Lens ve Feghouli asistçi kanatlar...Nani'de duran top var,frikik var,kafa vuruşu,uzaktan şut vs vs....yani her türlü olabiliyorsa Nani kiralanmalı kiralama ücreti vermeden yıllık 3.5-4e gelir Valencia maliyetinden kurtulmak istiyormuş

Nasri cok problemli ama gelirse is yapacaktir. Neden derseniz geçen sene sadece sneijder oyun kurmaya çalışıyordu. Şimdi oyun kurmas görevi belhanda üzerinde ama mac icerisinde zorda kalindiginda feghouili ve nasri de oyun kuracak ve oyunu açacaktır. Türkiye de böyle adamlar her zaman iş yapar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NTVSPOR'da Valencia maçlarına bakarken hep keşke biz alabilsek derdim Feghouli için

Sonunda geliyor :D

Muslera mariano maicon fernando ndiaye belhanda feghuili gomis. Solbeke jauma costa, stopere denayer, sol kanada nasri.
Yedekler eray(buraya daha iyi bi yerli kaleci gelebilir) serdar linnes selçuk(gitse hiç fena olmaz) rodriguez sinan yasin eren
Belki bir tane de forvete transfer lazım olabilir.
Tudor yerine de fatih terim geldi mi bizden iyisi yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

26.png
Mariano, Maicon, Fernando
149.png
Badou
107.png
Belhanda
50.png
Gomis
4.png
Feghouli

Dünyanın dört bir yanından Galatasaray için savaşmaya geldiler...

vasfi o videoyu yapsana uyarlasana bu sezona imparatoruda koy

YouTube

YouTube

feghouli geldiği için Nani'yi Lens'e tercih ederim...Lens ve Feghouli asistçi kanatlar...Nani'de duran top var,frikik var,kafa vuruşu,uzaktan şut vs vs....yani her türlü olabiliyorsa Nani kiralanmalı kiralama ücreti vermeden yıllık 3.5-4e gelir Valencia maliyetinden kurtulmak istiyormuş
Feghouli ile birlikte sağ kanatta o koridoru kullanan oyuncumuz oldu.

Sol kanatta şimdi bence farklılık olması açısından içe kat eden oyuncu olması daha iyi olur

Ben hala scout transferi yapmaktan yanayım

Bu kadro içerisinde genç oyuncuyu parlatabiliriz, araya 1-2 genç oyuncu sıkıştırmak gerekiyor bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt