Fatih Türkoğlu
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2017
- 790
- 0
- 316
Lagavulin açtım puromu yakıcam şimdi
yak bir cohiba renkdaş ben yarın ateşlerim bir tane siglio1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lagavulin açtım puromu yakıcam şimdi
Cenk Ergün'ün sürprizi Selçukun ayrılması olmasın ??????
valla bravo renktaş . CIA Ajanı gibisin ??????
5 milyon euroya Lens transferini öve öve bitiremeyenler, aynı paraya Feghouli ve Fernando transferlerine ses çıkarmıyorlar.
Feghouli de Fernando da Lens'e göre Avrupa'da çok da piyasası olan adamlar ve Feghouli, Lens'ten 3 yaş küçük
ben anlamadim su an Londra'da olan bir oyuncunun neden Manchester'dan geldigini, dolayisiyla sordumNejat seni ıssız da yakalarım
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Güntekin Onay'ın beIN Sports'a geçmesiyle NTV Spor'daki %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen'in yeni partneri Murat Kosova oldu.
Sevilla'ya transfer olan Kjaer: "Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamayalı çok olmuştu. Bu seviyeyi özlemiştim."
LLOOOOL
Feghouli ile birlikte sağ kanatta o koridoru kullanan oyuncumuz oldu.feghouli geldiği için Nani'yi Lens'e tercih ederim...Lens ve Feghouli asistçi kanatlar...Nani'de duran top var,frikik var,kafa vuruşu,uzaktan şut vs vs....yani her türlü olabiliyorsa Nani kiralanmalı kiralama ücreti vermeden yıllık 3.5-4e gelir Valencia maliyetinden kurtulmak istiyormuş