Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..
7f60dd7be5b8a8566d14e5d263acbc61.jpg

Yabanci oyuncu sayimiz Ndiaye ve Fernando transferlerinden sonra 13 oldu. Kimseyi gonderemezsek, 1 tane daha yabanci oyuncu alabiliriz. Bu da Feghouli oluyor bu sartlarda.

Istedigin kadar yabanciyi alabilirsin ama listeye sadece 14 tanesini yazdirabilirsin diye biliyorum. De Jong falan listede yok mesela.

Yabanci oyuncu sayimiz Ndiaye ve Fernando transferlerinden sonra 13 oldu. Kimseyi gonderemezsek, 1 tane daha yabanci oyuncu alabiliriz. Bu da Feghouli oluyor bu sartlarda.

Kural 14 yabancı ile sözleşme imzalama üzerine mi yoksa 14 oyuncunun ligde oynayabilecek şekilde federasyona bildirilebilmesi üzerine mi?

TS den topcu ısteyıp ortalıgı bulandırmayalım selcugu bedava verelım

1. MUSLERA
2. MAICON
3. FEGHULI
4. FERNANDO
5. NDIYAYE
6. CAROLE
7. CAVANDA
8. LINNES
9. DE JONG
10. RYAN DONK
11. BELHANDA
12. RODRIGUES
13. GOMIS

cavanda,carole,de jong, donk gondeer 4 yabanci daha al

1 sol bek, 1 sag kanat ve yedek forvet ile yedek genc bir stoper fena olmazdi

Istedigin kadar yabanciyi alabilirsin ama listeye sadece 14 tanesini yazdirabilirsin diye biliyorum. De Jong falan listede yok mesela.

Kural 14 yabancı ile sözleşme imzalama üzerine mi yoksa 14 oyuncunun ligde oynayabilecek şekilde federasyona bildirilebilmesi üzerine mi?

Tabiki teorik anlamda haklisin ama 16-17 yabanci alip da 14 tane yazdirmak akilli bir is olmaz, sonucta o diger isimler ayrilmadigi surece onlarin parasini da odemek zorunda kaliriz. O bakimdan Feghouli disinda en az 2 yabanci daha alinmali bana gore. De Jong ve Cavanda'dan acilen kurtulmamiz gerek. Ikisini toplasan yaklasik 3.5 milyon euro maas eder.

Feghouli'nin yarınki manchester ucaginda rezervasyonunu teyit ettiremedim THY'de calisan arkadasimdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt