Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurbetci taraftar profilini anlatayim size,takim ne durumda olursa olsun önce takima sahip cikarlar,örnegin selcugu tarigi alkislarlar destek verirler, gittikleri mac hazirlik maci bile olsa mac kötüye giderse atmosfer degisir, kaybetmesini hazmedemezler,tüm futbolculara ana avrat küfretmeye baslarlar,Macin sonuna dogru mutlaka sahaya dalarlar,Mac bittikten sonra küfrettikleri fitbolcularla resim cektirirler
cok dogru

nejat tamam gelmeyecek kimse, fernando'nun da uçağı düşecek, gomis de vefat edecek

bir sus artık lütfen

Yasin öztekinin yeğeni olan eski altyapı oyuncumuzun paylaşımı
Ekran Alıntısı.webp

Dursun hadi bize küçük sürprizler yap getir şu hocayı

Sıfatını sevdiğim hadi ❤

TapaTalK

Gurbetci taraftar profilini anlatayim size,takim ne durumda olursa olsun önce takima sahip cikarlar,örnegin selcugu tarigi alkislarlar destek verirler, gittikleri mac hazirlik maci bile olsa mac kötüye giderse atmosfer degisir, kaybetmesini hazmedemezler,tüm futbolculara ana avrat küfretmeye baslarlar,Macin sonuna dogru mutlaka sahaya dalarlar,Mac bittikten sonra küfrettikleri fitbolcularla resim cektirirler

Selcugu ve tariga destek verirlerden sonra okumayi biraktim

nejat tamam gelmeyecek kimse, fernando'nun da uçağı düşecek, gomis de vefat edecek

bir sus artık lütfen
Aksine ikisinin de geldigini gunlerdir soyluyorum.
Sadece yarınki manchester-istanbul ucagindan bahsediyorum, elma ile armutu karistirmanın laf kalabalığı yapmanın alemi yok. Yarın gelmezse pazar gelir cenk ergün ağzıyla soyledi

Fernando Ndiaye ikilisi hakkindaki görüşlerin nelerdir murpy. Rakiplerin iclerinden gecebilecek kapasitedeler mi.

Tolga-Selcuklu orta sahayi izleyen taraftarlar olarak ikisine de pek laf etmemek lazim ama Ndiaye'nin yerine ben baska birini alirdim sahsen. Pasalic, Bertolacci vs. bunlar kiralanabilirdi veya cok ucuza bonservisli alinabilirdi. Nitekim ikiside dandik takimlara kiralandi.

Clichy örneginde oldugu gibi cok oyuncuyu kacirdik ama artik stoper sol bek sol kanat mevkilerine odaklanmak gerekiyor tabi ilk önce Feghouli'yi getirsinler artik.

Bu taraftarın ateşini kalite bir sol bek ve forvet ikilisi söndürebilir ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt