Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 milyon harcadığın transfer sezonunda maçları taraftardan kaciriyorsun. 5 mac izletmedin diyelim ki max bu kadar maç yaparsın, 6.maci beinden izleyecek herkes. Beindeki maçta uber top mu oynayacagiz. Hiç sanmıyorum bu koşullarda kimse kombine alın diye de gotunu yirtmasin forma al demesin. Kimse gormedigi şey için para harcamaz. Bu dönemde forma satmayacaksan lig başlayınca ne satacaksin

Bak adım gibi eminim ki, ilk lig maçındaki berbat oyundan sonra Tudor basın toplatısına çıkacak ve "daha hazır değiliz, hepi topu 2 kamp yapabildik, halbuki hepimiz biliyoruz ki takımın uçup kaçması için 4 tane kamp yapmamız lazımdı" diyecek.

Dün bu Fernando'nun attığı fotoğraf neyin nesiydi ? Uçağa binmedi herhalde.

Bak adım gibi eminim ki, ilk lig maçındaki berbat oyundan sonra Tudor basın toplatısına çıkacak ve "daha hazır değiliz, hepi topu 2 kamp yapabildik, halbuki hepimiz biliyoruz ki takımın uçup kaçması için 4 tane kamp yapmamız lazımdı" diyecek.

Onu demez daha adapte olamadık, 4. haftadan sonra gerçek GS'yi izleyeceksiniz falan der

N'Diaye icin 3 oyuncu vermisiz diyorlar. size hangileri olmali?
Tarik (1.4m maas yükünden kurtuluruz)
Emrah (ben kalmasini isterim, ama piyasasi var adamin. bunu kesin vermislerdir)
Hakan Balta/Koray Günter

Işin kötü yanı şimdi yollamıyorlar 3 hafta sonra yollayacaklar gelen de benim takımım değil diyecek. Ne olursa olsun bu yönetim artık hoca değiştirmesini lig başladıktan sonra en kötü 6. oluruz.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakan Balta/Koray Günter

altyapi oyuncusu verecekmisiz diyolar

Milli takımda rezil oldu bu gelişinde. O zaman TD'lüğünü çöpe at? Güzel kafa demi?

Niye rezil olsun? gönderilişinin saha içiyle bir alakası mı var? saha dışındaki kendisi aşan gereksiz kavgalar gereğinden fazla konuşuldu, yaptığı işin önüne geçti. Teknik direktörlüğüne halel geldi diyemeyiz.

Işin kötü yanı şimdi yollamıyorlar 3 hafta sonra yollayacaklar gelen de benim takımım değil diyecek. Ne olursa olsun bu yönetim artık hoca değiştirmesini lig başladıktan sonra en kötü 6. oluruz.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence bu tutmaz renkdas. eger gercekten n'diaye, fernado ve feghouli gelecekse + süpriz bir bölge icin bir oyuncu daha (cenk ergün dedigi gibi) elimizdeki kadro kaliteli'dir bence. öyle hamza'nin biraktigi lesh bir kadro degil

Evren Göz @evrengoz

Top iki ceza sahası arasında çok ağır ilerliyor. Orta sahada Fernando, Ndiaye ve Feghouli'nin gelişiyle bu aşılabilir.

Selçuk İnan'ın bu sezon kesinlikle son 2 yıldaki performansının üzerine çıkması şart. Kesinlikle.

gönderilmeli

Hakan Balta/Koray Günter
U20 takimindan vereceklermis o oyunculari.

Niye rezil olsun? gönderilişinin saha içiyle bir alakası mı var? saha dışındaki kendisi aşan gereksiz kavgalar gereğinden fazla konuşuldu, yaptığı işin önüne geçti. Teknik direktörlüğüne halel geldi diyemeyiz.
Yaptığı bu hareketlerle bütün imajını, saygısını kaybetti.

Öte yandan performansı yönünden konuşursak da rezalet. Oyuncu tercihleri komedi resmen. Oynadığımız oyunun da ne olduğunu daha çözen olmamıştır. İttire ittire gidiyorduk patladı işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt