- 3 Haziran 2015
- 56.901
- 66.035
- 4.143
Gomis demişki: "ne oynadığımız belli değil"...
Şaka gibi... Bu Tudor işkencesi ne kadar sürecek?
Nerde Demis rdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis demişki: "ne oynadığımız belli değil"...
Yahu çıksa ne olacak araya devlet büyükleri girdiği an tıpış tıpış gidecek zaten.
Milli takımda rezil oldu bu gelişinde. O zaman TD'lüğünü çöpe at? Güzel kafa demi?FT 8 sezonunun 6'sında şampiyonluk yaşadı. UEFA, Süper kupa aldı. Onunla bu bir mi?
Nerde Demis rdas
Bak adım gibi eminim ki, ilk lig maçındaki berbat oyundan sonra Tudor basın toplatısına çıkacak ve "daha hazır değiliz, hepi topu 2 kamp yapabildik, halbuki hepimiz biliyoruz ki takımın uçup kaçması için 4 tane kamp yapmamız lazımdı" diyecek.
Işin kötü yanı şimdi yollamıyorlar 3 hafta sonra yollayacaklar gelen de benim takımım değil diyecek. Ne olursa olsun bu yönetim artık hoca değiştirmesini lig başladıktan sonra en kötü 6. oluruz.Bak adım gibi eminim ki, ilk lig maçındaki berbat oyundan sonra Tudor basın toplatısına çıkacak ve "daha hazır değiliz, hepi topu 2 kamp yapabildik, halbuki hepimiz biliyoruz ki takımın uçup kaçması için 4 tane kamp yapmamız lazımdı" diyecek.
N'Diaye icin 3 oyuncu vermisiz diyorlar. size hangileri olmali?
Tarik (1.4m maas yükünden kurtuluruz)
Emrah (ben kalmasini isterim, ama piyasasi var adamin. bunu kesin vermislerdir)
Hakan Balta/Koray Günter
Milli takımda rezil oldu bu gelişinde. O zaman TD'lüğünü çöpe at? Güzel kafa demi?
Evet yanında ben vardım fransızca söyledi şahidimGomis demişki: "ne oynadığımız belli değil"...
Işin kötü yanı şimdi yollamıyorlar 3 hafta sonra yollayacaklar gelen de benim takımım değil diyecek. Ne olursa olsun bu yönetim artık hoca değiştirmesini lig başladıktan sonra en kötü 6. oluruz.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
U20 takimindan vereceklermis o oyunculari.N'Diaye icin 3 oyuncu vermisiz diyorlar. size hangileri olmali?
Tarik (1.4m maas yükünden kurtuluruz)
Emrah (ben kalmasini isterim, ama piyasasi var adamin. bunu kesin vermislerdir)
Hakan Balta/Koray Günter
Yaptığı bu hareketlerle bütün imajını, saygısını kaybetti.Niye rezil olsun? gönderilişinin saha içiyle bir alakası mı var? saha dışındaki kendisi aşan gereksiz kavgalar gereğinden fazla konuşuldu, yaptığı işin önüne geçti. Teknik direktörlüğüne halel geldi diyemeyiz.