- 12 Haziran 2013
- 9.916
- 6.002
- 1.843
tinercilerin diğer topçularının maaş ortalaması düşük. 2-3 adama yüksek maaş kulübü sarsmaz ama 7-8 topçuya değerinden yüksek maaşları bütçen yerle bir olur
Ama o parayı almayan Oğuzhan da durmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tinercilerin diğer topçularının maaş ortalaması düşük. 2-3 adama yüksek maaş kulübü sarsmaz ama 7-8 topçuya değerinden yüksek maaşları bütçen yerle bir olur
O drogba hissi bende de oluştuGomis tam bir drogba bence ama gol atamıyo acil gol atıp açılması lazım o adam çok can yakar benden demesi
iyi kafa. bi insan ancak bukadar saçmalayabilir. senin gibi transfer taraftarlarının zevki okşansın diye sesimizi çıkarmayalım mı bu kulübün yarınını düşünmeyelim mi. senin gibilerle dursunun kafa yapısı aynı yarını düşünmeden anlık bilinçsiz hareketler bunlar. kulüp batmış batmamış umrunuzda mıAdam bok gibi para harcayip iyi kadro kurup, sampiyon olup tekrar baskan secilmek istiyor, akilli bu beceriksiz dursun.
Peki senin elinden ne geliyor?
1 saattir ayni seyi yazmakla eline ne geciyor?
Sen mi engelleyeceksin? Taraftar mi engelleyecek?
Askin yazmis bide diger kaplari gorunce kalbiniz dayanamayacak.
Bu saatten sonra yemisim maliyetlerini, ben alinan oyunculara ve oynanacak olan oyuna bakarim.
iyi kafa. bi insan ancak bukadar saçmalayabilir. senin gibi transfer taraftarlarının zevki okşansın diye sesimizi çıkarmayalım mı bu kulübün yarınını düşünmeyelim mi. senin gibilerle dursunun kafa yapısı aynı yarını düşünmeden anlık bilinçsiz hareketler bunlar. kulüp batmış batmamış umrunuzda mı
Ne akıllı iş yaptılar. Geçen gün eski yöneticileri; borç olmuş 2 küsur milyar feda meda bahane battık diyor.
Topsuz oyunda bile aynı kafayı indirmesi gerçekten çok etkili ben çok memnunum gomisten sırf belhandayla ikisini izlemek için ligtv aldım feghouli kaymak oldu
iyi kafa. bi insan ancak bukadar saçmalayabilir. senin gibi transfer taraftarlarının zevki okşansın diye sesimizi çıkarmayalım mı bu kulübün yarınını düşünmeyelim mi. senin gibilerle dursunun kafa yapısı aynı yarını düşünmeden anlık bilinçsiz hareketler bunlar. kulüp batmış batmamış umrunuzda mı
Slim fit ceketinden belli Aysal başkanın vizyonu
Üşüyoruz başkan..