Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou kapalı kutu birisi değil bence..2 senedir bu adamı izlemek için osmanlı maçlarını izlemek zorunda kaldım..Set oyunu oynamak için de kontra içinde uygun..Adam da hız var, çalım var, şut var, kondüsyon desen 90 dk full

Adam bok gibi para harcayip iyi kadro kurup, sampiyon olup tekrar baskan secilmek istiyor, akilli bu beceriksiz dursun.

Peki senin elinden ne geliyor?

1 saattir ayni seyi yazmakla eline ne geciyor?

Sen mi engelleyeceksin? Taraftar mi engelleyecek?

Askin yazmis bide diger kaplari gorunce kalbiniz dayanamayacak.

Bu saatten sonra yemisim maliyetlerini, ben alinan oyunculara ve oynanacak olan oyuna bakarim.
iyi kafa. bi insan ancak bukadar saçmalayabilir. senin gibi transfer taraftarlarının zevki okşansın diye sesimizi çıkarmayalım mı bu kulübün yarınını düşünmeyelim mi. senin gibilerle dursunun kafa yapısı aynı yarını düşünmeden anlık bilinçsiz hareketler bunlar. kulüp batmış batmamış umrunuzda mı

Bonservis ücretleri çok problem değil,ellerinde ciddi bütçe var da,maaş bütçesi durumu ilginç Muslera ile sözleşme yenilerken bile 400bin euro kar ediyorsun bütçede....daha De Jong,Donk,Selçuk gibi adamların gideceği meçhul...inanılmaz maaşlar dağıtıyoruz bence Feghouli 4,Fernando 4.5 alır başka transfer yapamayız

9d9d10d3e4e0e9642ce0449555c23335.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Foruma pek yazmam genelde yorumları okurum ama dayanamayıp yazıyorum. Tolga 2m alıyo ndiaye kaç alacaktı diyen bi gruba rastladım sosyal mecralarda. Yanlışı yanlışla mı düzeltecez? Geçen sene açlık sınırı 2m du bu sene 2 buçuk seneye de 3.5 veririz artık 1 milyon alamayacak adamlara. Mariano ve maicondan fazla alacaksa bu şahıs sahada harikalar falan yaratmalı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi kafa. bi insan ancak bukadar saçmalayabilir. senin gibi transfer taraftarlarının zevki okşansın diye sesimizi çıkarmayalım mı bu kulübün yarınını düşünmeyelim mi. senin gibilerle dursunun kafa yapısı aynı yarını düşünmeden anlık bilinçsiz hareketler bunlar. kulüp batmış batmamış umrunuzda mı

Ben kime ne anlatiyorum yaw

Tmm Adnan

Ne akıllı iş yaptılar. Geçen gün eski yöneticileri; borç olmuş 2 küsur milyar feda meda bahane battık diyor.

Burada Fiko'yu en cok elestiren ve yerin dibine sokanlardan birisiyim hep.

Transferlere bizim kadar para savurmuyorlardi en azindan son seneye kadar, genclere falan yöneliyorlardi. Simdi sampiyonluk gelince iyice yüksekten ucmaya basladi bu salaklar da.

Yoksa Besiktasin da Fiko nun da cani cehenneme. Feda ayagina mantikli isler yaptilar bir süre kendi caplarina göre.

Duvara karsi konusman daha mantikli olur Adnan. Bosuna ugrusma.

Dursun'u destekleyen bir zat kendisi. Acik acik yapamiyor artik ama kendini belli ediyor hala.

Gidecek 5-6 adam var. Alınacak da 3-4. Geçen sezondan daha az bir maaş tablosu mümkün mü?

Biriniz de moral verici bişey söylesin.

Murat Urhan reis sen yaparsın bu işi. Geçen sezon ile bu sezonu ihtimalleri de ekleyerek bir kıyasla be

Belki forumdaki arkadaşlardan biri yazmıştır ama konu ndiaye ve yüksek maaşı diye yazıyorum. Futbolcu menejerleri transferin toplam volümünden normalde 20% alırlar. Buna bütün masraflar dahil. Yani bir oyuncuyu 5 milyon avroya aliyorsun ve 5 yıl boyunca 1 milyon veriyorsun. Ne ediyor? 10 milyon. Menejer alıyor 2 milyon.
Şimdi Galatasaray zengin bir kulüp ve imkanları var. Kasadan aldığın her kuruşun hesabını vereceksin. Bence en iyisi menajerlerle anlaşmak. "Kardeş masrafı yüksek tutalım sende bizi görürsün" gibilerden yürüdüğüne ben dursunda eminim. Aziz yıldırım mesela fb 'nin kasasından inşaat ile para kaldırdı stad ve tesis yaparak. Istediği faturaları yazar ve kulübün kasasından öder. Keşke dursun buna benzer birşey yapsa gam yemiycem. Adam bel bağladığımız arazileri sattı ve şimdi plansız bir şekilde devam soymak için taraftarın agzina bal sürümeye çalışıyor pahalı transferlerle. Orman bjk de nasıl çalıyor bilmiyorum.
Tek bildiğim bizimkilerin bütün büyük takım yöneticileri arasında resmen pis hırsız konumunda olduğu. Tabiiki işleyen oteller zincirin varsa sen bu işi babanın hayrı için yapmıyorsun ama kendine birşeyler yaparken kulübede dışa pozitif yansıyacak bir görüntü kazandırman ve başarı getirmen lazım. Bizimki hem soyuyor hem batırıp gülünç duruma sokuyor.

Saygılar

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiko gibi bir baskana ihtiyacimiz var, cimri, bonservissiz, kiralik, uygun maliyetlere oyuncular alan baskan.

Negredo + Lens = Badou'nun bonservisi

Adam isini biliyor.

mesela Maicon,Mariano gibi isimlerin maliyeti uygundu....Ndiaye'yi de 1.75'e falan alabilirdik...bu bariz komisyon ile alakalı bir durum.....Tolga 2,Eren 2.15,Serdar 2 kazanıyor mesela ffp ile yapılacak anlaşmayı merak ediyorum gelirlerimizin çok artmış olması gerekecek yani seneye cl'ye gidemezsek transfer yasağı ya da bjk ve fb gibi sattığın kadar al gibi bir ceza yeriz

Bari batacaksak tam batalım. Sol açık sol bek ve stoper de alın bitirin transferi. Feghoulinin geleceğini kabul ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt