Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben oyuncuya kızmıyorum Türkiye'den oyuncu almanın ne demek olduğunu bildikleri halde Melih in oyuncusunu isteyen taraftarıma kızıyorum! Hiç mi akıllanmadınız ya? Hangisinden ne hayır gördünüz? Bir liralık oyuncuyu 5ten aşağı alamayacağımızı öğrenemediniz mi badou badou die yırtınıyorsunuz? Türkiye'den bir tane bile oyuncu transferi isteyene ağır küfürler edicem bundan sonra açıkça söliyim! İsterse messi olsun! O maaş nedir ya kim bu!

onun sebebi basit box to box oyuncu icin düsündükleri 3 adamıda alamadık malum sonra köseye sıkısında taraftarında gazıyla ve ligte baslıyor parayı buna bayıldık

ama isimli bir oyuncuyuda o mevkide 15ten asagıya bonservisini alamayız bu da gercek anca scout transferi olursa

quakerboy az önce aşkın'ı yalanladı ribery ile ilgilenmiyoruz dedi bakalım hangisi haklı çıkacak

Chelseda rahmani kiralayalım sol beke transferi kapatalim. Fernando-badu orta sahası ile rakipler pozisyon görmemesi gerek ıkisi de insan yer.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra is bize dusuyor arkadaslar takimizi olesiye destekliyecez forma vs maddiyattan kacinmiyacaz sosyal medyada olsun surekli takip edip mesaj yagmuruna tutacaz ozellike tff ve hakemler bize karsi haksizlik yapacak bu kesin hep birlikte olup karsi cikacagiz tabi yonetimde pirsmayacak...

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse Mariano'yu sallamıyor da bence gelenler arasında en net performans alacağımız isim o olur. Diğerleri ne kadar iyi isimler olursa olsun ? barındıran tipler ve takımlarında 2. plana düştükleri için buradalar Mariano ise öyle değil.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadroyu tudora bırakırlarsa max. 3. haftadan sonra tribünlerden cekilir seyirci

Dursun Başkan Hazretlerimize sonuna kadar destek olup, secdeye yatıp tüm komisyonlarına göz yumacağız arkadaşlar. Artık bundan sonra hep destek tam destek. Tüm komisyonları, peşkeşleri, mal varlıklarının eritilmesini görmezden gelip gerçek taraftar olduğumuzu kanıtlamamız lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bize net olarak sol bek sol kanat sol stoper de lazım ve hatta forvetede genç biri bulunmalı bana göre yedek klübesi ve kadro böyle olmalı

Muslera
Mariano Denayer Maicon Strinic
Ndiaye Fernando
Fegholi Belhanda Nani
Gomis

Yedek

Yedek kaleci

Konate
Gary
Ozan kabak
Linnes
Koray
Tolga

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bonservis bedeli de 5M€ + 1M€ bonuslar. Bence bu dogruysa guzel bir rakama almislar.

a465247e9ba1880472b00720ce265d3e.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt