Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli Yola Çıktı mı ?

e3b841f8216138d20532b783782ece49_k.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Negredo yıllık 18 milyon tl kazanacak

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ben feghouli ve Fernandoya verilen paraya acımam diğer transferlerde iyi. Bir şu Ndiaye olayı saçma sapan birşey. Devlete yakalalık yapacağım diye paraları saçtı. 2. 750 içinde menajerine 1. 300 deniyordu onu eklemişler işte

Transfer bekleyen Gscimbom ahalisi :)
b124e7da95332f9b1a46cfe4d1ed4c96.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben feghouli ve Fernandoya verilen paraya acımam diğer transferlerde iyi. Bir şu Ndiaye olayı saçma sapan birşey. Devlete yakalalık yapacağım diye paraları saçtı. 2. 750 içinde menajerine 1. 300 deniyordu onu eklemişler işte
Bende Ndaiye'ye yıllık 2.75 milyon euroyu yedireceklerini düşünmüyorum. Büyük ihtimal menajerine her yıl 1 milyon euro verecek

Rakipler için güzel bizim için kötü günler geride kaldı. Artık elini kolunu sallayarak geçemeyecekler orta sahamızı topu alan oyuncumuz kalemize pas veya koşu atamayacak. Rakibi eksik yakaladığımızda topa basıp rakibin yerleşmesini sağlamayacak oyuncularımız, ah ne büyük lütuf

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda & Ndiaye & Fernando orta sahasi tekrardan hayirli olsun dostlar. Elestirilebilecek noktalar elbette vardir ama bu orta saha ile daha iyi oldugumuzu da inkar edecek birisi yoktur herhalde. Selcuk ve Tolga ile nasil oynadigimiz ortadaydi.

Pepe ve Negredo yıllık 33 milyon tl kazanacak

Rakipler için güzel bizim için kötü günler geride kaldı. Artık elini kolunu sallayarak geçemeyecekler orta sahamızı topu alan oyuncumuz kalemize pas veya koşu atamayacak. Rakibi eksik yakaladığımızda topa basıp rakibin yerleşmesini sağlamayacak oyuncularımız, ah ne büyük lütuf

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okurken her bir satırında Selçuğa geçirdim içimden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt