Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçimden gerçekten şu takımda kaliteli 1-2 yerli en azından 11 oynasın diyor ama ne biz de ne de alınabilecek şekilde başkalarında kaliteli yerli kalmamış. Çok sıkıntılı bir durum bu bizim adımıza da ülke adına da. Normalde sahada Galatasaraylı büyümüş ve kaliteli topçu olmuş en az 1 kişi olmalıydı. Malesef bu yerli yetiştiricilerin de suçu.

Ne yazık ki ülkemizde kaliteli yerli futbolcu çok az yetişmeye başladı ve onlarda şu anda avrupada. Avrpalı kulüplerin scout ekipleri çok ciddi manada bütün dünyayı takip ediyorlar ve umut vadeden topçuları önemli paralar vererek bünyelerine katıyorlar. Artık bize de yurt içindeki kalitesi sınırlı topçular kalıyor. Bu nedenle kulüplerimiz fahiş fiyatlara yurtdışından belli yaşa ulaşmış futbolcuları almak zorunda kalıyorlar. çok acı bir durum. Tek seçenek ALTYAPI....

DGZFMA7XoAAwnx1.jpg

Hay sizin FT inize yaa... Sneijder konusundan kurtulduk FT konusuna takildik...

Tudor hakkinda yonetemiyor felan diye gomenlerinde 80% ezbere konusuyor... Akhisar macini izledinizmi diyorum, yok izlemedik ama Tudor da is yok :s Adam sablonu yavas yavas oturtuyor, bu cok belli oldu Akhisar macinda sadece Gomisin dedigi gibi kalite eksikligimiz var... Fegh sol bek ve sol kanat transferlerinden sonra bu ligin elinden operiz... Biraz guvenin yaa... Jor a koylu dendi ooowww Tudor da Tudor, simdi Tudor a koylu diyorlar...

Baslayacagim FT e bu yuzden Turk futbolu 1 arpa boyu yol gidemiyor zaten... Hem sistem takimi olmak isteniyor hem zirt pirt TD degistirelim isteniyor... Ulan sistemi nasil oturtacaksin o zaman?

TUDOR A DESTEK ARKADASLAR. GALATASARAYIN OLDUGU YERDE HER ZAMAN UMUT VARDIR!

Not: Luceye de Alzheimer diyenler almistir bugun cevaplarini.... Milletin agaziyla ezbere konusuyorsunuz!

Sondan söyliceğimi baştan söyleyeyim Sonuna kadar Fatih Terim hiçbir hocaya değişmem.Ancak Fatih Terimi yok farz edelim.Tudor bu takımla ocaktan beri beraber ne oynatmak istediğine dair bir gözlemin varmı benim yok sana soruyorum.Koskoca Galatasaray kulübü 2 tane hazırlık maçı yapıyor tudor istedi diye basına ve taraftara kapalı hadi basını geçtim taraftarla arandaki ilişkiyi öldürüyorsun gelir gelmez brumayı kadro dışı bırakıyorsun.4-5 ay oldu hala niye bruma kadro dışı kalmıştı maçtan önce adam gibi çıkıp konuşmadı.Sneijder sistemime uymuyor diyorsun.Yerine getirdiğin belhanda da koşu kalitesi ve mücadele gücü bakımından sneijderden iyi değil.Teknik olarak yarısı anca olur sneijderin.Yedek kulübesinde plastik sandalye olan köy takımına eleniyorsun.Adamların ilk avrupa maçları ve bizi 2-0 yendiler kara leke.Yarın hertha berlinle oynıcaz.Skor tahminin varmı?benim tahminim 3 yada 4 tane yeriz.

Son düzenleme:
Şu kanat oyuncusu olan Recep ve Yunus 11 çıkamaz mı? Çok iyi 9-10 oyuncu arasında kalsalar sırıtmazlar diye düşünüyorum.

Sondan söyliceğimi baştan söyleyeyim Sonuna kadar Fatih Terim hiçbir hocaya değişmem.Ancak Fatih Terimi yok farz edelim.Tudor bu takımla ocaktan beri beraber ne oynatmak istediğine dair bir gözlemin varmı benim yok sana soruyorum.Koskoca Galatasaray kulübü 2 tane hazırlık maçı yapıyor tudor istedi diye basına ve taraftara kapalı hadi basını geçtim taraftarla arandaki ilişkiyi öldürüyorsun gelir gelmez brumayı kadro dışı bırakıyorsun.4-5 ay oldu hala niye bruma kadro dışı kalmıştı maçtan önce adam gibi çıkıp konuşmadı.Sneijder sistemime uymuyor diyorsun.Yerine getirdiğin belhanda da koşu kalitesi ve mücadele gücü bakımından sneijderden iyi değil.Teknik olarak yarısı anca olur sneijderin.Yedek kulübesinde plastik sandalye olan köy takımına eleniyorsun.Adamların ilk avrupa maçları ve bizi 2-0 yendiler kara leke.Yarın hertha berlinle oynıcaz.Skor tahminin varmı?benin tahmin 3 yada 4 tane yeriz.

2-0 yenildikten sonra tudor gidip fatih terim gelseydi 5-0 yenerdik o gazla o köy takımını. Boşver kardeşim bu taraftara terim bile çok bazen. Ben anlamıyorum bu kesimi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Taner karaman yine kargaları yalıyo bizi gömüyo
Bu adamın ne düşmanlığı var ben çözemedim

TapaTalK

Tudoru isteyenler sırf antremanlarda çokfazla kastırıyor diye istiyor. Maçlarda hiçbir taktik beceri göremedik, oyun okuma yok. Oyuncu ilişkileri çok kötü. Antremanlara bakıyorum tüm takımın suratı asık. Oyunculara sorsanız birtane hocayı seven yoktur. Disiplinde disiplin. Büyük takım hocası olacak bi vizyonunu göremedik. Ama yinede yeni gelen 7-8 oyuncuyu ile ne yapacak görmek için 2-3 maç beklenecek sanırım

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu feghoulinin gelceği felan yok herhalde sağ ve sol kanat lazım bize 2 kanat da pert oğlu pert

Michael Reschke bayern dan stuttgart a gidiyormus ....lucescunun terim in arkasindan kosulacagna bu adami getirmeye deneselerdi sportif subenin basina ama nerde o akil...reschke almanyanin (avrupanin) en Iyi scoutlarindan ve futbol beyinlerinden birisi

Iyi bir scout ama o kadar abartildigi kadar Avrupanin en iyi scoutlarindan degil.

Önerdigi ve aldirdigi adamlarin büyük bir bölümü istenilen ve beklenilen seviyeye ulasamadi.

Bayern'in büyüklügünde bir takim icin tartisilabilir bir adam ama bizim gibi bir kulüp icin muazzam bir eleman olur bu konuda haklisin.

Hiçbir kanalda Negredo'nun maliyeti tartışılmıyor. Ama konu Galatasaray olunca saldır babam saldır. Kitapsızlar. Galatasaray taraftarıda tırt. Acayip gaza geliyoruz.

1 yedek kaleci : Berke Özer ( Altınordu ) Muslera sonrası yıllarca kalemizi korur
1 Stoper
1 Sol bek : Strinic olmasın
1 sol kanat : Nani
1 forvet : Konate

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt