Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan korkmaz manciniye sallıyordu programın birinde twitterdan 3-4 tane soru sordum kendine medenice bi baktım engellemiş o gün bugündür aspor da herhangi bir yorumcuyu yada sunucuyu ciddiye almam dinlemem.

Iyi bir scout ama o kadar abartildigi kadar Avrupanin en iyi scoutlarindan degil.

Önerdigi ve aldirdigi adamlarin büyük bir bölümü istenilen ve beklenilen seviyeye ulasamadi.

Bayern'in büyüklügünde bir takim icin tartisilabilir bir adam ama bizim gibi bir kulüp icin muazzam bir eleman olur bu konuda haklisin.
Leverkusen de tartisiliyor muydu? Bayern da benatia ve Costa yüzünden elestirildi ama Bayern da zor tutunmak adamlar diyo 50m dan fazla vermeyelim ama oyuncu dünya capi olsun ...cok zor ... Reschke tam bize Göre aslinda . Kimmich mesala tam bir Reschke transferi . Monchi Bayern a gitsin oda zorluk ceker

Son düzenleme:
Bu Taner tam bir asalak. Bu adamları nasıl işe alıyorlar arkadaş. Kapattım.

2-0 yenildikten sonra tudor gidip fatih terim gelseydi 5-0 yenerdik o gazla o köy takımını. Boşver kardeşim bu taraftara terim bile çok bazen. Ben anlamıyorum bu kesimi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abartmayın. Takım gerçekten 2. lig seviyesinde. Ne Terim nee de başkası fayda ederdi.Terimin 2. döneminde o leş gibi kadro ile nerdeyse küme düşme potasındaydık.Gaz vereceğin adam boş olduktan sonra neye yarar.

Bak bakalım hangi yorumumda fernando gelmicek gelmez demişim ? Beni kendinle karıştırma delikanlı

Arkadaş şaka maka 10 gün kalmış lig maçımıza sol kanat,sol bek,sol stoper lazım takıma bu adamları bugün getirsen 15-20 günde adapte olurlar zaten.Nerde bu transferler.

tudor idmana çıkmamış

flaş
07b2960abb9fac5a4425bc40ae1c2aad.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt