Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzey avrupali da alin la, araplari brezilyalilari afrikalilari doldurdunuz takima. IQ da lazim, is ahlaki da lazim.

Kuzey olmasa da Avrupali bir 10 numaramiz vardi elimizde büyük bir hainlikle kendisini kopardilar bizden.

Büyüklere karsi oynadigi maclara balarsak inanilmaz faydali bir futbolcu,ama ben donkun bjkye karsi bir macini hatirliyorum,tek basina yikmisti bjkyi

Ben de katiliyorum arkadasa, anlasilmis olsaydi fernando feghouli icin de kap gelirdi, gelmedigine gore hala kesin degil ve olmama sansi var
Biri Turkiye biri Avrupa olayina katilmiyorum, bugunucaga atla en uzak avrupa 3 saat, mln eurolar donuyor adam sirf imza icin bile gelmesi lazim

Tff de bu derece önemli bir kararı yıldırım demirörenin alma şansı yok.3-5 gün sonra araya hatırlı kişilerin girmesi sonucu çakma filozofun milli takıma gittiğini okursun.Önemli olan en azından tinerciler gibi biz hocamızı bırakmıyoruz açıklaması yapabilmek.Ama iş sinsilikse İmparatoru göndereyim ben star olayım işiyse bunu en iyi botokslu yapardı zaten.

Ehhh sıktı ama sizin de bu çakma imparatorunuz... Botokslu yollamışmış, senin çok büyük imparatorun botokslunun telefonunu açmazken Galatasaray ın maaşlı çalışanı ilken! Tüpçünün evinde kahvaltı yapıyordu! Bana milli takım sevgisi falan deme gördük imparatorun bordrosundaki milli takım sevgisini! Kovulduğunda da aldığı bol sıfırlı 20 trilyonluk tazminattaydı milli takım sevgisini!!! Botokslunun bir gram futboldan anlamadığını düşünsem de, Galatasaray dan maaş alarak çalışıyorsan patronun telefonunu açacaksın! Açmıyorsan kovulursun kovmayan adam da basiretsizdir! Milli takım sevgisiymiş Galatasaray sevgisiymiş o sevgiler hep yeşillik üstüne pardon dolarla çalışmıyorlar Euro'nun rengi neydi?

Ellerinde olsa onları da hemen bildirecekler demek ki. Gayet düz mantık ? Tiner diyenin kafasını bu arada

güzel kardeşim sorun filan yok olsa medya bizim aleyhimize zaten bangır bangır yazarlardı kaldıki diğer 2 transfer badou denen adamdan çok daha önemli.Bence bu transferin açıklanması fellaini işi olmayınca oldu.Morinho dün ayrılabilir filan deseydi fellaini açıklanabilirdi.Genelde burada bazı insanlar var yatmış..kalkmış...olmadı transfer diyip forumu yükseltiyorlar gerek yok yani.
Zaten olumsuz bir gelişme olsa medya tetikte bekliyor.

SON DAKİKA: Dursun Özbek, Ndiaye ile birlikte bu akşam İstanbul'a gelecek.

baskaaaaaaaan

Ya bir de cikiyor bunu argüman olarak kullaniyor Badou ya ödenen fahis fiyati hakli cikarmak icin. Biri EPL de sampiyon takimda oynuyor digeri ise Süperligin orta sira vasat bir takiminda.

Badou'ya ödenen fiyat fazla ama şuanda Avrupadan o fiyata 30a merdiven dayamamış ortalamanın üzerinde adam getiremezsin. İstesen de istemesen de herşey para değil. Bazı adamları parayla ikna edemezsin. Matic kaliteli isim elbette. Ben piyasanın yükseldiğini belirtiyorum Matic kötü değil ama ederi o değil

Büyüklere karsi oynadigi maclara balarsak inanilmaz faydali bir futbolcu,ama ben donkun bjkye karsi bir macini hatirliyorum,tek basina yikmisti bjkyi

Büyük maclari ölcü almak genel olarak dogru bir izlenim verse de sonucta yaniltici olabiliyor cünkü takimlar bilhassa da Anadolu takimlari büyük maclarda bambaska bir performansa bürünebiliyorlar. Daha hirsli daha dikkatli ve kontrollü oynuyorlar cünkü kocaman sezonda bu maclar o takimlar icin kendini gösterme maci oluyor, olasi bir puan veya puanlar kazanilmasi takimlara motivasyon kaynagi olabiliyor.

Nasil biz hep derbileri bekliyorsak onlarda Fener,Galatasaray,Besitkas maclarini bekliyorlar. Evet Donk büyük maclarda iyiydi keza Tariki da bizim maclara bakarak begenenler vardi ben orada bile bos futbolcu oldugunu dile getiriyordum hep. Bunlar yaniltici oluyor. Anadolu da oynamak ile 3 büyüklerde oynamak arasinda daglar kadar fark var, hatta 2 büyük diyelim Besiktasin o havasi yok aslinda. Ozan Tufan icin ölüyordu millet, sonuc ortada. Alper, Tarik, Mehmet Topuz vs bunlar hep gelecek vaad eden ve yüksek paralara alinan adamlardi, hepsi elde patladi.

Bu yüzden insanlarda Anadolu dan alinan oyunculara karsi cikiyorlar genelde, bence haklilarda cünkü 10 oyuncu aliyorsan sadece 1-2 tanesi tutuyor o da gercekten maksimum. Bizim Anadolu dan aldigimiz ve tutan en son futbolcumuz Yasin. Ondan önce de Selcuk, Engin ve Burak ki bu ücü Trabzon dan geldi orayi Anadolunun biraz üstünde tutuyorum ben genel olarak Trabzonu büyük takim olarak görmesem de.

Nasil olduysa 1 haftada ndiaye kap geliverdi ama 1 aydir hergun aldigimiz feghouli ile 2 haftadir hergun aldigimiz fernando konusunda bir gelisme yok.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt