- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Badou hemen kapa bildirildiğine göre, fernando ve feguli ciddi sıkıntılar var demektr
Onlar yurtdışından geleceği için gelecekleri gün açıklanır diğerlerinde hep öyle oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Badou hemen kapa bildirildiğine göre, fernando ve feguli ciddi sıkıntılar var demektr
Linnes var ya.
Kuzey avrupali da alin la, araplari brezilyalilari afrikalilari doldurdunuz takima. IQ da lazim, is ahlaki da lazim.
Tff de bu derece önemli bir kararı yıldırım demirörenin alma şansı yok.3-5 gün sonra araya hatırlı kişilerin girmesi sonucu çakma filozofun milli takıma gittiğini okursun.Önemli olan en azından tinerciler gibi biz hocamızı bırakmıyoruz açıklaması yapabilmek.Ama iş sinsilikse İmparatoru göndereyim ben star olayım işiyse bunu en iyi botokslu yapardı zaten.
Ellerinde olsa onları da hemen bildirecekler demek ki. Gayet düz mantık ? Tiner diyenin kafasını bu arada
Ya bir de cikiyor bunu argüman olarak kullaniyor Badou ya ödenen fahis fiyati hakli cikarmak icin. Biri EPL de sampiyon takimda oynuyor digeri ise Süperligin orta sira vasat bir takiminda.
Büyüklere karsi oynadigi maclara balarsak inanilmaz faydali bir futbolcu,ama ben donkun bjkye karsi bir macini hatirliyorum,tek basina yikmisti bjkyi
SON DAKİKA: Dursun Özbek, Ndiaye ile birlikte bu akşam İstanbul'a gelecek.
baskaaaaaaaan
Abdullah Avcı'ya teklif götürülebilirmiş milli takım için.
Abdullah Avcı'ya teklif götürülebilirmiş milli takım için.