Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da fiyatlar arttı diyorum hocam sen ingiltere diyorsun avrupa bir tek ingiltere mi? Badou'nun fiyatını normalleştirmeye çalışmıyorum ama artık piyasa git gide yükseldi? Bu arada kim stoper anlayamadım Matic mi?

Defansif orta saha diyecektim, baska bir forumda paralel yazi yazarken karisti pardon.

Feghouli ne zaman geliyor yarin mi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Terim de 2010 DK'ya götüremedi olabilir bunlar. Karşısında büyükler var
Bunların siyasi desteği filan Başakşehiri çarpar katlar. Onlarla oynayan adama çamur atmak için bunları söylemek acziyet göstergesi büyükler için bence.

Klasik Türk mantığı meyve veriyorsa ona özenmek yerine taşla. Neymiş Avcı milli takımda başarısız olmuş. Ee 24 takım garabeti olmasa Terim de gidemiyordu nerdeyse. Son takım olarak gitti. Avcı 2014 dk kaçırdı bu arada.

peki öyle olsun gelsin milli takıma ama olası başarısızlıkta sakın ortalardan kaybolma yok öyle oldu yok böyle oldu diyerekten.Götürseydi o zaman milli takımı sercan sararer gibi tonla saçma sapan adamlarla doldurdu milli takımı.İzlemesek avcının milli takımını inanacağım dediğine

devrim zengi‏ @devrimzengi79 13 dk.13 dakika önce

FATİH TERİM KONUSUNDA GERİ VİTES YOK...İLK GÜN YAZDIKLARIM HALEN GEÇERLI..ILERLEYEN DAKİKALARDA DETAYLAR GELECEK..GORUSMENIN RESIMLERI...

Ya bi kurtulamadik su Terimden
Ne zaman guzel bi kadro kurulacak olsa geliyor, giderken de enkaz birakip gidiyor

Westham 10 verdi, çalışma izni alamadı. He aynen kesin komisyon dönmüştür, bi memnun olun be kardeşim be

bi oyuncuyu westhamın istemesi onun iyi olduğu anlamına mı gelir ? Mesale westham deyince aklıma töre emenike falan geliyor hemde bu adamları 3 4 milyona falan kiraladılar

peki öyle olsun gelsin milli takıma ama olası başarısızlıkta sakın ortalardan kaybolma yok öyle oldu yok böyle oldu diyerekten.Götürseydi o zaman milli takımı sercan sararer gibi tonla saçma sapan adamlarla doldurdu milli takımı.İzlemesek avcının milli takımını inanacağım dediğine

Ben milli takımda iyi mi dedim? Okuman yok mu anlamadım. Evet başarısızdı ama orada başarısız oldu diye vasıfsız olmaz diyorum. Terimin bile birçok başarısızlığı var. Vasıfsız mı?

Gelince dua edersin başarısız olsun diye herhalde.

Avcı gelecek başarısız olacak belki. Hiddink başarısız oldu o da mı vasıfsız?

Hocayı genel değerlendirmek lazım. Adam gelişiyor ve geliştiriyor. Size göre Terim dışında hoca çıkmaz bu ülkeden.

Son düzenleme:
Bülent Uygun: Ndiaye yarından itibaren takımımızda olmayacak. Hangi takıma gidiyorsa hayırlı olsun (Lig radyo)

Can ne diyorsun Fernando-Badou ikilisine. Çatır çutur adam yerler mi? :)

Fernando gelsin de önce, kac hafta ismi gecen admalari alamadilar daha bir kac gün ismi gecen Badou icin hemen Kap geldi.

Ben Selcuk dan öyle kolay kolay kurtulacagimizi düsünmüyorum maalesef. Bu adami sen gitmezsen kadro disi birakiriz diye tehdit etmemiz lazim.

Rus ekibi Zenit, Lyon'un Arjantinli savunma oyuncusu Emanuel Mammana'yı transfer etti. Bonservis bedeli 16 milyon Euro +bonuslar.

iste hocama deger veren kulüp

Fernando gelsin de önce, kac hafta ismi gecen admalari alamadilar daha bir kac gün ismi gecen Badou icin hemen Kap geldi.

Ben Selcuk dan öyle kolay kolay kurtulacagimizi düsünmüyorum maalesef. Bu adami sen gitmezsen kadro disi birakiriz diye tehdit etmemiz lazim.
Çok karamsar gördüm seni. Selçuk bundan sonra yedekten öteye gidemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt