Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim eski bir hakan sükür formam var
ben bunu simdi türkiyede disarda giysem beni iceriye alirlar mi

Hayır şimdi nerede şu Fatih hocama takımı sattı filan diye bok atanlar.Aynısı yine oluyor işte.Fatih hocam da aynısını söyledi kulübüme sorun diye Bizim botokslu bıraktı.Elin tinercisi hocasına sahip çıkıyor.
Yahu çıksa ne olacak araya devlet büyükleri girdiği an tıpış tıpış gidecek zaten.

şu feghouli gelsin kabızlıktan kurtulmuş kadar sevineceğim.

Ah iyi bi hocamız olsaydı .
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda x
Gomis​

lig için iyi hocada çok çok yeterli.Fatih Terim tipi topçular. keşke .

daha geçenlerde bizde derece yakaladık yarı final oynarak..Gelse keşke milli takıma bu arada akp iktidarı bittiği zaman başakşehir diye bir takım kalmayacak ankaragücü gibi.

Bu Avcı'yı köyü hoca yapmaz ama. Başka takımda devam eder işine. Kendisine iyi imkan sağlayan, iyi başkanı olan bir takımla yoluna bakar. Rizespor ve Kasımpaşa'da veya Osmanlı'da da siyassi destek var ama bir Avcı olmadığı için o kaliteyi bulamıyorlar. kasımpaşa 2-3 yıl önce az para harcamadı. Ama Başakşehir kadar olamadılar.

rvp
valbuna - ben arfa - dirar
soza - ekici
hak - sktrül - topal - isla
volkan

sampiyon olurlar artik herhalde
hele ben arfa uyum saglarsa tek basina tasir takimi
Bu kadro şampiyonluğa oynamaz...yine alavere dalavere yapmışlar.10 m Euro'ya satip 13 yazmışlar bonservise.sevilladan alacağı yıllık ücretin 3 m eurosunu fener odeyecekmis...şu bir gerçek,kadrolar degerlendirmek için son transferlere bakmak lazım.su durumda hala BJK Başakşehir önde.ama biz sol bek ve sol açık alırsak feguli Fernando,ndyaye yı geldi sayıyorum.biz de kadro olarak tepede olacağız.benim tahminim şu millî takım işlerinden sonra herhangi bir değişiklik olmazsa BJK Başakşehir ve bizim arasında yarış olur.surprizi Trabzon yapar.Fb ilk üçe giremez.

Trabzon batmis diyorlar (KAP)

bugün öglen bir tane döner tabagini gömdüm
sicakta cok iyi geldi

Eurosport UKOnaylanmış hesap @Eurosport_UK 8 sa.

Looks like Marouane Fellaini won't be leaving Manchester United anytime soon

DGDhUVZWsAArroh.jpg

:red::red::red::red::red::red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt