Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.519
- 258
- 543
Istemem.
Neden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istemem.
Volkan Şen de alınmalı.
Yahu çıksa ne olacak araya devlet büyükleri girdiği an tıpış tıpış gidecek zaten.Hayır şimdi nerede şu Fatih hocama takımı sattı filan diye bok atanlar.Aynısı yine oluyor işte.Fatih hocam da aynısını söyledi kulübüme sorun diye Bizim botokslu bıraktı.Elin tinercisi hocasına sahip çıkıyor.
Bende merak ettim simdi.benim eski bir hakan sükür formam var
ben bunu simdi türkiyede disarda giysem beni iceriye alirlar mi
Önüne de hero yazdır işin garanti olsun ?benim eski bir hakan sükür formam var
benim eski bir hakan sükür formam var
daha geçenlerde bizde derece yakaladık yarı final oynarak..Gelse keşke milli takıma bu arada akp iktidarı bittiği zaman başakşehir diye bir takım kalmayacak ankaragücü gibi.
benim eski bir hakan sükür formam var
iceri girmesende dayağı yersinbenim eski bir hakan sükür formam var
Volkan Şen de alınmalı.
Bu kadro şampiyonluğa oynamaz...yine alavere dalavere yapmışlar.10 m Euro'ya satip 13 yazmışlar bonservise.sevilladan alacağı yıllık ücretin 3 m eurosunu fener odeyecekmis...şu bir gerçek,kadrolar degerlendirmek için son transferlere bakmak lazım.su durumda hala BJK Başakşehir önde.ama biz sol bek ve sol açık alırsak feguli Fernando,ndyaye yı geldi sayıyorum.biz de kadro olarak tepede olacağız.benim tahminim şu millî takım işlerinden sonra herhangi bir değişiklik olmazsa BJK Başakşehir ve bizim arasında yarış olur.surprizi Trabzon yapar.Fb ilk üçe giremez.rvp
valbuna - ben arfa - dirar
soza - ekici
hak - sktrül - topal - isla
volkan
sampiyon olurlar artik herhalde
hele ben arfa uyum saglarsa tek basina tasir takimi
Evren GözOnaylanmış hesap @evrengoz şimdi11 saniye önceDaha fazla
Eurosport UKOnaylanmış hesap @Eurosport_UK 8 sa.