Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene bıkmadan usanmadan yapılan hataları görmeyip her transfer dönemi polyanacılık yapmak nasıl bir duygudur.Yahu insan hiçmi ders almaz. Yanıldığını gördüğünde kendisini hiç mi düzeltmez.

Parayla nasıl rezil olunur onu izliyoruz.
İlk başlarda transferlerin muhasebesini yapan yorumculara çok kızyordum.Fakat şimdi kendilerine kesinlikle hak veriyorum.Çünkü başımızda inanılmaz çapsızlar sürüsü var.Ne yaptıkları belli değil.

Geçen sene 17 asist yapmış lense bk atıp istemeyenler 3 asisti olan badou için taklalar atıyor. Hadi badou 20 li yaşlarda olsa anlarım. Aralarındaki yaş farkı sadece 2..

1 yedek kaleci
1 yabancı stoper
1 sol bek
1 sol açık
1 yedek forvet alırsak tamamdır

DGFlYzwW0AA-IJz.jpg

Her sene bıkmadan usanmadan yapılan hataları görmeyip her transfer dönemi polyanacılık yapmak nasıl bir duygudur.Yahu insan hiçmi ders almaz. Yanıldığını gördüğünde kendisini hiç mi düzeltmez.

Parayla nasıl rezil olunur onu izliyoruz.
İlk başlarda transferlerin muhasebesini yapan yorumculara çok kızyordum.Fakat şimdi kendilerine kesinlikle hak veriyorum.Çünkü başımızda inanılmaz çapsızlar sürüsü var.Ne yaptıkları belli değil.

Geçen sene 17 asist yapmış lense bk atıp istemeyenler 3 asisti olan badou için taklalar atıyor. Hadi badou 20 li yaşlarda olsa anlarım. Aralarındaki yaş farkı sadece 2..
Adam merkez orta saha oyuncusu Lens'le karsilastirmak yanlis

Gstv nin ben tekrar yayını koymuşlar ne ise yarar bu kanal

bir tane kanal bile mi canlı vermez

osmanlispor'da kaca oynuyordu bilen varmi? EUR 2.2m para dolasiyor ortalikta...bu adam 1.2-1.5 arasina hayir mi diyecekti? osmanli'da 600bine falan oynamistir bence.

Erhan telli denen hiyar Bruma satildiginda giki cikmiyordu

bu sneijdercilarin alayi feyk

bi sorum daha var renkdaslar. volkan pala ne oldu? transfer haberi yok ve transfermarkt.ch'da bizim kadroda olarak görünüyor. ama bu sezon ne resmini gördüm nede bi macta oynadi? 3. forvet olarak takimda tutulmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt