Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bu Feghouili kekosu gelmeyecek olsa (gelince kral deriz) bu aciz yönetimin bir B planı var mı çok merak içindeyim var ise ilk defa kendilerinden beklenmeyen bir iş yapmış olurlar.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinan'a 3 verseler de satalım olmuyor artık kopmuş adam kafaca

DGFo_nbXsAAfxo3.jpg

Sinan'ı hala satmadı demi bu salaklar?2-3-4 ne veriyolarsa satın şu adamı yasin bile bundan 3-4 kat daha iyi topçu

Her sene bıkmadan usanmadan yapılan hataları görmeyip her transfer dönemi polyanacılık yapmak nasıl bir duygudur.Yahu insan hiçmi ders almaz. Yanıldığını gördüğünde kendisini hiç mi düzeltmez.

Parayla nasıl rezil olunur onu izliyoruz.
İlk başlarda transferlerin muhasebesini yapan yorumculara çok kızyordum.Fakat şimdi kendilerine kesinlikle hak veriyorum.Çünkü başımızda inanılmaz çapsızlar sürüsü var.Ne yaptıkları belli değil.

Geçen sene 17 asist yapmış lense bk atıp istemeyenler 3 asisti olan badou için taklalar atıyor. Hadi badou 20 li yaşlarda olsa anlarım. Aralarındaki yaş farkı sadece 2..
Ne alakasi var lens ile badoonun?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Feghouli Perşembe geliyordu Pazar geliyordu Salı geliyordu şimdi Çarşamba olmuş,yatmış mı acaba ciddi ciddi diyorum artık

Feghouli ve Fernando olayı Gomis ve Belhanda sürecine döndü gelecekler de anamız ağladı

Feghoulide bir sıkıntı yok değil mi? Mevcut isimlerden en heyecanlandıranı o

Sinan icin masada 3 tane teklif varmis, Tudor nedense asla satmayin Sinan'i dedigi icin bu teklifleri kabul etmedi yonetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt