Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk bu muhabirlere el altından sıkıştırıyor galiba. Adamlar ısrarla Selçuk'un performansı yükselecek diyor Ndiaye ve Fernando gelince. Yav bu adam illa oynamak zorunda mı? Nedir yani bu ısrar?

Net tarih vermeseler iyi olurdu aslında,bekledikçe bekledik hala gelmedi bir stres oluyor.Feghuli çok kritik transfer

Erken gelmesi kadar geç gelmesi de stres yapar haklısın.

Ama geç gelmesi erken gelmesine göre daha iyidir yani.

fernando bi ihtimal, feghouli imkansız
c5c06a0c26e78a5a6be46f1908f062ad.jpg

Hayırlı olsun camiamıza.
Tudor israrla Sinan kalsin dermis (cok tuhafima gidiyor nedense). Adam zaten gitmek istiyorum, bu takimda ben mutsuzum diyor nedir bu inat yani?

Satilirsa en kotu 3-4 milyon euro gelecek, belese Volkan Sen'i alacaklar demek.

Feghouli kesin gelecek beyler

kendinizi fenerli ve besiktasli pesimistlerin sozleriyle umutsuzlastirmayin

Sinan icin masada 3 tane teklif varmis, Tudor nedense asla satmayin Sinan'i dedigi icin bu teklifleri kabul etmedi yonetim.

Su Tudor sirf zarar ha. Hala ilk 11 oynatiyor Sinani inatla.

Östersunds maclarinda resmen bilerek oynamadi herif. Yetenegine ihanet ediyor beyinsiz, defolup gitsin ama hala ilk 11 oynatiliyor.

Ne alakasi var lens ile badoonun?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Çok alakası var. Badou bizde orta saha falan oynayamaz. Oynayacağı yer ya forvet arkası olur yada kanat..Burada ne kadar verimli olacağıda tartışılır.Ayrıca orada belhanda var.

Osmanlıda oynamakla Galatasaray da oynamak arasında dağlar kadar fark var..

Sinan giderse Volkan Sen alinir diyor muhabirler.

Sinan denen gereksizden daha fazla katkı yapacağı kesin.4. lig takımlarına 2 gol atınca kendini bi halt sandı ben olsam direk kadro dışı bırakırım üstüne bi de teklif var diyolar satmamak mallık

orta sahayı hafife almayalım o kadar fark yaratacaklar ki....Ndiaye'nin pas konusundaki zaafından bahsediyoruz...Selçuk iyi pas çıkarıyor da ne oluyor....Fernando-Ndiaye ikilisi stil olarak çok güzel duruyor...umarım Tudor bu kurulan ciddi pahalı kadroyu iyi yönetebilir....bence sol beke de Mariano klasında biri alınmalı

Selçuk Bye Bye !

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt