Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli Perşembe geliyordu Pazar geliyordu Salı geliyordu şimdi Çarşamba olmuş,yatmış mı acaba ciddi ciddi diyorum artık

Geç gelmesi daha iyi sağlık açısından. Erken gelirse sıkıntı var demektir. Karşı tarafı da düşünmek lazım.

Akhisar çok gol pozisyonu yakalamış. Maicon yalnız kalmış orta saha rezaletmis

Sinan bu kadar şeyi yeni sözleşme için de yapıyor olabilir,bence gitsin Recep Gül girsin sağ kanat rotasyonuna

Ali naci nasil adam ya Hahahahha

Maiconu begenmemis, selcuk iyimis

Daha once Tartışıldımı bilmiyorum ama Ndiaye daha çok forvet arkası pozisyonunda başarılı olabilir gibi 8 numara için bize daha çok pasör oyuncu lazım Ndiaye gerçekten takip eden biri net özelliklerini paylaşabilir mi?

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O zaman Feghouli yatis.
Sinan zaten yedek oturmamak icin ayrilmak istiyordu.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Yok onunla alakasi yok. Sonucta elimizde kaliteli kanat oyuncusu yok. Sinan gitse belki bir tane daha alirlar ama Tudor birakmazsa bir tane gelecek 100%. O da Feghouli olur.

Asil sorunlu yerimiz ortasahaya haydi diyelim Fernandoda geldi, fernando ndiaye ikilisi ilr hic hazirlik maci yapmadan lige baslayacagiz.

Feghouli ve Fernando bitti arkadaşlar ama bir an önce getirmeliyiz

Sinan giderse Volkan Sen alinir diyor muhabirler.

Yok onunla alakasi yok. Sonucta elimizde kaliteli kanat oyuncusu yok. Sinan gitse belki bir tane daha alirlar ama Tudor birakmazsa bir tane gelecek 100%. O da Feghouli olur.
Yukarida arkadas yazmis aslinda sinan forvet icin yedek olabilir. Hatta erenden daha ve daha ucuz bir yedek olabilir.

Şu para muhabbeti sıktı yav bu çöp kadro 65m euro maaş ile ilk 5 e zor giriyordu şimdi alt alta yazın bakalım kaç m olmuş maaşlar? Takımın kale hariç heryere adama ihtiyacı var elinde avrupa yok CL yok neyle getireceksin bunca adamı? 5 liralık bilekliği almayan adamlar her transfere laf eder oldu.

valla Volkan Şen ruh hastası ama Sinan gibi hayalet değil en azından,şöyle yürüyen adamlar görmek istemiyorum artık

Besiktasi cok sevenler icin diyeyim

Fernando atiba rolunde
Ndiaye oguzhan rolunde

Oynicak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt