- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Badou, Fernando kesin ise Tolga, Selçuk ikilisinden çıkmak lazım 5 milyon euroluk yedek olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi misin?De Jong'tan kurtulduk . Kendisi MLS'de . Cok iyi oldu bu .
Emre SaykalNdiaye pozisyonu ve özelliklerini bilen bir ankarali veya oyuncuyu iyi bilen biri varmı??? Ndiaye forvet arkası biliyorum.
GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence Tudor'un ısrar etmesi gibi bir durum yok. İstenen teklif alınamadı, top çeviriliyor.
Tam tersi bence, Sinan huzursuzluk çıkardıkça Tudor'un gönderin gitsin demesi mantıklı olan. Tudor böyle biri sonuçta.
Bence yönetim-basın ağız birliği yapıyor bu konuda. Benfica kaç aydır istiyor sözde. İstedeydi alırdı. Bu kadar basit. Benfica bu sonuçta. Karabük değil.
Bence Tolga hepsinden iyi mevcut kanatlarımızdan.Cok iyi olmasada kanat oyuncularimiz var ama berbat durumda 6 numaramiz var, tolga.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
yaw git isine bisey bildigin yokÇok alakası var. Badou bizde orta saha falan oynayamaz. Oynayacağı yer ya forvet arkası olur yada kanat..Burada ne kadar verimli olacağıda tartışılır.Ayrıca orada belhanda var.
Osmanlıda oynamakla Galatasaray da oynamak arasında dağlar kadar fark var..
Konyaspor lu Bajic klas bir golcüGomis'e güvenelim de ben Eren'e pek güvenmiyorum genç kiralık bir forvet bulunmalı
O zaman ne diye israrla her mac ilk 11 oynatiyor Tudor bey bu adami?
Armanın İzinde @Armaninizinde
Ndiaye ile birlikte İstanbul'a gelen Dursun Özbek, bir açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı.
en büyük sorun Selçuk benceBadou, Fernando kesin ise Tolga, Selçuk ikilisinden çıkmak lazım 5 milyon euroluk yedek olmaz.
Konyaspor lu Bajic klas bir golcü