Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Badou, Fernando kesin ise Tolga, Selçuk ikilisinden çıkmak lazım 5 milyon euroluk yedek olmaz.

Gomis'e güvenelim de ben Eren'e pek güvenmiyorum genç kiralık bir forvet bulunmalı

Mındar olmasa bari şu kadro
Sen o kadar para harca sonuç aha bu

pereira-nin-kahveli-goruntusu-fenerbahceli-8473907_x_1983_o.jpg

Bence Tudor'un ısrar etmesi gibi bir durum yok. İstenen teklif alınamadı, top çeviriliyor.

Tam tersi bence, Sinan huzursuzluk çıkardıkça Tudor'un gönderin gitsin demesi mantıklı olan. Tudor böyle biri sonuçta.

Bence yönetim-basın ağız birliği yapıyor bu konuda. Benfica kaç aydır istiyor sözde. İstedeydi alırdı. Bu kadar basit. Benfica bu sonuçta. Karabük değil.

O zaman ne diye israrla her mac ilk 11 oynatiyor Tudor bey bu adami?

fernando & ndiaye & belhanda =>> sertlik ise sertlik, tempo ise tempo, skor ise skor, yaratıcılık ise yaratıcılık. akılcı ve planlı strateji. fakat hocanın bu kadroyu nasıl harmanlayacagı büyük soru isareti. tam terim'in isteyecegi kadro, muhtemelen harika bir takım olustururdu.

Çok alakası var. Badou bizde orta saha falan oynayamaz. Oynayacağı yer ya forvet arkası olur yada kanat..Burada ne kadar verimli olacağıda tartışılır.Ayrıca orada belhanda var.

Osmanlıda oynamakla Galatasaray da oynamak arasında dağlar kadar fark var..
yaw git isine bisey bildigin yok

adam 8 numara Bjkli Oguzhan gibi 3lu os'de forvet arkasi oynar ama özü merkez oyuncu

O zaman ne diye israrla her mac ilk 11 oynatiyor Tudor bey bu adami?

Bilemiyorum. Hoşlanıyor olabilir mi? Sarı sarı, peltek peltek konuşan biri falan.

Sinan'ın bu performansıyla sürekli maçlarda ilk 11 başlamasının mantıklı bir açıklaması yok.

arda gelirse şampiyonluğu unutalım yine çetecilik kol gezer floryada

Hoca konusu acilen çözülmeli.Guzel kadro kuruyoruz tudorla mundar etmeyelim bu seneyi

De Jong,Cavanda,Hakan ve Donk gitse 6.5m maaş bütçesi açılacak zaten 6-7m de artıdayız yani gelecek transferlerd maaş bütçesi sorunu olmayacak De Jong-Mls,Cavanda-Fransadan bir takım,Donk zaten gitmek istiyor,Hakan da gider yakında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt