Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 kişilik kadroda 13 yabancı olma durumu işimize yarayacak gibi duruyor

şuan 14 yabancı var De Jong,Cavanda,Carole ve Donk gitse sol bek ve Konate gelse mesela yine de tüm yabancılar kadroda olacak

1) Sol bek 2) Stoper 3) Sol Kanat 4) Yedek forvet 5) Yedek kaleci

Önem olarak sıralama bu şekilde olmalı bence.

Bence serdar aziz garry ye ve volkan şen güvenmalıyız zaten sadece türkiye ligi var sol kanata para verip oyuncu almaya gerek yok, brumsnin 1 seviye altı garry ve volkan şen linnes de sol bekte yeterince görevini yapıyor ...

Feghuli fernardo gayet yeterli iş hocada bitiyor ama Tudorla gitmez gibi akhisari yenemezsen kimi yeneceksin dünyaları getir iş yoksa yoktur...aykut fb fe şenol bjkde fatih hocamda gsde işte buyrun hodri meydan denmeli ... ama gerçekten kötü bir hazırlık dönemi gecirdjk oyuncular nr durumda bilmiyoruz eskisehir akhisar gibi saçma sapan maçlar yapıyoruz be taraftar bunu göremiyor neden???

Takım yetersiz eleştiri almak istemiyor o yüzdendir başka neden olamaz gibi

S. Gümüş'e tekmeyi basalım artık.

Alors que le FC Sion aura besoin de toutes ses forces offensives pour renverser la situation en Ligue Europa, mercredi soir au Stade de Genève face à Suduva (défaite 0-3 à l'aller en Lituanie), il n'est pas certain que Moussa Konaté - entré à la 58e minute seulement dimanche à la Pontaise - soit encore Sédunois dans 48 heures. On prête en effet des touches en Turquie (Galatasaray?) à l'international sénégalais.

le matin

Son düzenleme:
Bu arada Udinese Bajic için 5.5 milyon ödedi. Bajic'den çok daha görkemli 1.5-2 sezon geçiren Ndiaye için 6.5 bu piyasada normal geliyor. Bence de çok ama piyasa bu olmuş malesef.

Cavanda
Balta
Umut
De jong
Sinan
Selcuk
Serdar
Tolga

Bizde çöp çok !! Şu gereksizlere verdigimiz parayı hesaplamak bile istemiyorum!! Resmen çöpe tonlarca para atiyoruz.

Kadro dışıları bir şekilde sepetlerler ama şu an kadro içinde olanlar sıkıntı hele Donk,Tarığı niye paralarının yarısını falan verip def etmiyoruz anlamıyorum ligde süre bile almayacaklar muhtemelen,Sinanda kafasında bitirmiş def edilmeli.Tolga,Serdar,Selçuk kalırlar.

bülo başgan gökay güneyden bir m.ali kurtuluş çıkaracaktır

aspor da galatasarayın verdiği 3 altyapı oyuncusu konuşuluyor adamı 7 milyona aldık bu paraya kımlerı kımlerı alırsın uzerıne gelecegimizden 3 oyuncu verdik . Bence gereksız bı transfer resmen adamın pıyasası yokken yok premier lıgden 10 milyonluk teklıf var dediler bişey cıkmadı bize itelediler üstelık 3 altyapı oyuncusuyla

10daf73fd53a163c8017514e27a350ff.jpg

Altyapıdan verilecek 3 oyuncu olayı sinir bozucu, 2-3 tane çok kaliteli gençler vardı umarım onları vermezler.

Dursun'dan herşey beklenir.

Bende yatmadan bi uğriyim dedim, şenlik vardir dedim,nerde ulan ndiayeler fernandolar, hani saat 10 da iniyotlardı

Mercato: Konaté en direction de la Turquie? (le matin)Galatasaray

Yedek düşünülen bir oyuncu için 4.5 m öneriyorlar ve satmıyoruz. Akıl alır gibi değil.

Konate ismi eskidende geçmişti
Ne kadar ciddi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt