Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an ne bjk alabilir lensi ki büyük fark varmış bjknin önerdiği bonservis parası ile sunderlandin istediği arasında.ne de ben arfa buraya gelir...ben arfa yıllık 7milyon alacagı bi yana ekstradan çok talepleri var.

Feghouli olayında sorun varsa parayı direk Lens'e yatırmak lazım. Hiç macera aramaya gerek yok. Fiko fiyatı düşürecek diye transferin son gününe kadar bitirmez.

Konate tutarsa Gomis yedekte oturur izledim Bu arkadasi

feghouli ekstradan izin istemişti.çarşamba açıklanır.

Tff hala tudor gibi gelişime açık bir hocayı elimizden almak için teklif yapmadı mı?
Tam milli takımlık hoca 500 bin euro fesih bedeli var zaten kardeşim daha neyi bekliyorsunuz

Malaga 1-0 öndeyken 70. dakikada oyuna giren Cenk Gönen 2 gol birden yedi ve Malaga, M. Gladbach'a 2-1 mağlup oldu.

Bu alt yapıları ne övdüler arkadaş hep böyle olur fos çıkar da bu çocuklar iyi sonuçlar almış gibi turnuvalarda. Sergen sayesinde tanıdığımız; Ozan, Atalay, Recep işte bir kaç isim daha bunlar verilmez herhalde Osmanlı'ya.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

verilse de kiralıktır muhtemelen. 3.lige kiralayacaklarına Osmanlı gibi bir takımda sezonu geçirmeleri mantıklı olur. yani inş. öyledir.

Beyler başkanın pantolonunu çok beğendim. Nereden alabilirim ?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

sinan gümüş acil satılmalı..yunus gibi saf bi yetenegi izlemekten mahrum kalıyoz ki sinanda yunusun tekniğinin yarısı bile yok.

Feguli ne yaptı ki ekstradan izin istiyor? Gelse bile yatmaya gelecek bu arap belli

Bu paralarla kurulan ve tek atislik bir hakkı olan Galatasaray'ın bu kadroyu şimdiye kadar kötü bir intiba bırakan Tudor'a emanet etmek çok riskli

Pereiranin Feneri batırdığı gibi bı durum söz konusu olabilir
Paokun bile Tudor için bizim için yetersiz demesi bile başlı başına bir neden

Yav bu N'Diaye dediğiniz adam geçen sene 2 Villareal maçında da yanında ön liberoyla oynadı.Hala orta saha oynayamaz diyenler var.Yeminle forumda futboldan bir gram bile anlamayan onlarca adam var.Adam o maçlarda bile orta sahayı tutmayı başarmış ama hala 10 numara diyenler var.Sen Musa Çağıran-Sneider ikilisiyle Villareal'e karşı orta sahayı tutmaya çalış,bak bakalım kaçlık oluyosun

Osmanlı'da göbek oynamakla Galatasaray'da oynamak aynı şey değil.Ndiaye'nin 8 numara oynayacak pas kalitesi yok yanında Fernando yerine daha pasör bi oyuncu oynasa bi ihtimal diyeceğim de benim bildiğim fernando öyle dikine toplar atabilen bi adam değil.Bu adamın driblingi var,temposu var eyvallah da top ayağına geldiği zaman oyunu kanatlara açacak pas yeteneği yok.İnsallah yanılırım ve o pozisyonu kaldırır parayı verdik artık iyi olmasını ummaktan başka yapabileceğimiz bi şey yok.

b4db944960ad2ecae9766deb386fe059.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt