Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Daha Fernando ve Feg gelmedi. Sürprizin adı çıkacak da, anlaşılacak da, uzun iş
tabi iyi bir isim olursa her türlü bekleriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor ?Nani muhabbetine inanmıyorum,keşke gelse
Afrika kupası ligler bitince oynanıyor. Brezilya kadrosunda olacak bir oyuncumuz yok maalesef.Benim merak ettiğim, bütün 11 oyuncularını neredeyse afrikalı ve brezilyalı yaptık. Kıta kupası maçlarında bizim maçlar ertelenecek mi. Ertelenmezse tecavüze gidebilir bu durum bu teknik direktör görünümlü sumo güreşçisiyle de...
Benim merak ettiğim, bütün 11 oyuncularını neredeyse afrikalı ve brezilyalı yaptık. Kıta kupası maçlarında bizim maçlar ertelenecek mi. Ertelenmezse tecavüze gidebilir bu durum bu teknik direktör görünümlü sumo güreşçisiyle de...
Nani muhabbetine inanmıyorum,keşke gelse
Kim diyor ?
Devrim Zengi çok net Galatasaray Terim ile anlaştı diyor. Ama insan bunlara inanamıyor işte.
nani 2013te olurdu şimdi istemiyorum.konoplyanka-iturbe-gaitandan biri kiralık opsiyon guzel olur.
Afrika kupası ligler bitince oynanıyor. Brezilya kadrosunda olacak bir oyuncumuz yok maalesef.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nani 2013te olurdu şimdi istemiyorum.konoplyanka-iturbe-gaitandan biri kiralık opsiyon guzel olur.