Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha Fernando ve Feg gelmedi. Sürprizin adı çıkacak da, anlaşılacak da, uzun iş :D tabi iyi bir isim olursa her türlü bekleriz.

"Isvicre basini" saglam kaynak

Benim merak ettiğim, bütün 11 oyuncularını neredeyse afrikalı ve brezilyalı yaptık. Kıta kupası maçlarında bizim maçlar ertelenecek mi. Ertelenmezse tecavüze gidebilir bu durum bu teknik direktör görünümlü sumo güreşçisiyle de...

Benim merak ettiğim, bütün 11 oyuncularını neredeyse afrikalı ve brezilyalı yaptık. Kıta kupası maçlarında bizim maçlar ertelenecek mi. Ertelenmezse tecavüze gidebilir bu durum bu teknik direktör görünümlü sumo güreşçisiyle de...
Afrika kupası ligler bitince oynanıyor. Brezilya kadrosunda olacak bir oyuncumuz yok maalesef.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2019 da afrika kupası.

Devrim Zengi çok net Galatasaray Terim ile anlaştı diyor. Ama insan bunlara inanamıyor işte.

nani 2013te olurdu şimdi istemiyorum.konoplyanka-iturbe-gaitandan biri kiralık opsiyon guzel olur.

Devrim Zengi çok net Galatasaray Terim ile anlaştı diyor. Ama insan bunlara inanamıyor işte.

devrim zengi fenerli bir adam abicim inanmayın bu tarz çapsızlara kasıtlı cıkarıyorlar

a spor denen kanalda böyle ama devrim zengi hasta fenerli fener muhabiri adamdır yani o derece

Biz bu Konateyi devre arasindada istemisiz

bize aslinda Sow gibi gerektiginde forvet gerektiginde sol acikta oynatacak topcu lazim

gaitanı alalım sola.süprizin alası müthiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt