Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konate geliyorsa sinan yerinedir feghouliyle ne alaka? bana menejer haberi gibi geldi ama.

Yav yeryüzünde ceketin bu kadar yakışmadığı başka bir insanoğlu olabilir mi gerçekten bilmiyorum. Adam karizmaya tepki olarak doğmuş.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ünal baskanimin bu haliyle bile pacalarindan asalet akiyordu. Ah ah Ünal baskanim degerini bilemediler.

baskan-unal-aysal-firtina-vadisi-nde-6013151_o.jpg

Bu feghouli ile fernando nerde beyler ? Ben şahsen şüpheliyim bu transferlerden özelliklede feghouliden. Fener transfer etmek isterkende böyle olmuştu hergün fener alıyodu uçağa bindi deniliyodu uçak hoppp ingiltereye gitmişti westham a

Ben bu hiyarlarin sürpriz yapabileceğine falan inanmıyorum bütün teklif yapılan topçuları Ali Naci biliyor

Konateyle ilgileniyorsak sinan malı ile kafa kafaya takas yapalım

H.O.

Gerekdinde 4-4-2 / 3-5-2 oynarız.
Kenardan filinta gibi bir oyuncu girer...

YouTube

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Ali Can Yaycılı‏@ac_yaycili
Bu hafta Galatasaray'da çok sıcak gelişmeler olacak...

Unutmayın bu sözümü...

Artık transfer kesinleşmeden kimse KAP'a bildirim yapmıyor. Ben bizim Forlan ve Reyes, fb'nin de Belhanda'yı görüşmelerin başladığını bildirip sonuç alınamadığını hatırlıyorum. Biraz gevşettiler galiba.

Osmanlı'da göbek oynamakla Galatasaray'da oynamak aynı şey değil.Ndiaye'nin 8 numara oynayacak pas kalitesi yok yanında Fernando yerine daha pasör bi oyuncu oynasa bi ihtimal diyeceğim de benim bildiğim fernando öyle dikine toplar atabilen bi adam değil.Bu adamın driblingi var,temposu var eyvallah da top ayağına geldiği zaman oyunu kanatlara açacak pas yeteneği yok.İnsallah yanılırım ve o pozisyonu kaldırır parayı verdik artık iyi olmasını ummaktan başka yapabileceğimiz bi şey yok.
EL'de Villareal maçları da referans olmayacaksa Osmanlı CL'de oynayana kadar beklerdik adamı almak için.Daha ne yapması lazım adamın.Ostersund'a karşı orta sahayı tutamayan takıma başka hangi referans gerekir acaba?

Valla bahsi geçen isimlere ek olarak aynı kalibrede sol bek ve kanat alırsak "beni koysan ben de yönetirim" kıvamında bir kadro olacağı için Tudor'u dert etmiyorum yeter ki gelsinler.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando feguli gelicek işte sinan falan gider belki cavanda vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt