Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando'nun pazar gunu menajeriyle portekiz'de gorusmesi vardi son detaylarini konusmak icin, ordan manchester'e ucmustur esyalari icin, 2-3 gune gelir.

Alors que le FC Sion aura besoin de toutes ses forces offensives pour renverser la situation en Ligue Europa, mercredi soir au Stade de Genève face à Suduva (défaite 0-3 à l'aller en Lituanie), il n'est pas certain que Moussa Konaté - entré à la 58e minute seulement dimanche à la Pontaise - soit encore Sédunois dans 48 heures. On prête en effet des touches en Turquie (Galatasaray?) à l'international sénégalais.

al sana dolu geldim. Football: Mercato: Neymar de plus en plus pres de Paris - News Sports: Football - lematin.ch

haber altta duruyor

dogru cevap vermeyeceksen hic verme, zorunluk yok

Galatasaray batan diyenlere toplam harcanan bonservis 38 milyon € satılan futbolcu geliri 25 milyon € (S Gümüş'ün satışı muhtemel 4.5m €)+

Harcanan bonservis 13 milyon € alınan oyuncu maaş ödemesi 16.5M € sadece Wesley den kar edilen 6 milyon € battı diyenlere gelsin

kardeşim böyle bir şey görmedim yönetimi %100 savunmuyorum kesin istifa etmeli ama bu kadar da bu kulübün üstüne gidilmez ki ya bu nedir ya

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiorentina are in advanced talks to sign Emre Mor, per @AlfredoPedulla. Borussia Dortmund want €20m for the 20-year-old.

terim anca hırs yapmışsa tüpcüye karsı kovulmasına karsı bize gelebilir,yoksa benim bildigim terim böyle kaos ortamında en az 1 yıl dinlenir ortadan kaybolur

Bana inanmıyor ama twitterdaki iki resim paylaşanlara inanıyor. Kafayı mı yedin sen ? Türk Hava yolları sisteminde yok diyorum.

34f476536279a820ad22dbb4d19f8cb2.jpg

Sofiane Feghouli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt