- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
beğenen öyle beğensin rdas.Orası öyle hocam da genç yaşta olunca bu illet yaşama isteği bile kaçıyor
GSC
Için temiz oldugu sürece emin ol beğenilirsin zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beğenen öyle beğensin rdas.Orası öyle hocam da genç yaşta olunca bu illet yaşama isteği bile kaçıyor
GSC
Sürpriz isim Pastore olmasın?
yarın gece yazıcam
Takım PSG ise en mantıklısı o.woww süper olurdu
Yeni devir öyle degil ya ünide sınıfta bile utana sıkana giriyorumbeğenen öyle beğensin rdas.
Için temiz oldugu sürece emin ol beğenilirsin zaten.
karşı cinsten 3-5 arkadaş edinmeyi dene yeni,zamanla düzelir tazelenir özgüvenin. Yada bi psikolojik destek vs.Yeni devir öyle degil ya ünide sınıfta bile utana sıkana giriyorum
GSC
Psikolojik destek bende düşündüm ya sonu o galibakarşı cinsten 3-5 arkadaş edinmeyi dene yeni,zamanla düzelir tazelenir özgüvenin. Yada bi psikolojik destek vs.
umarım düzelirsin iyi günler kendine iyi bakPsikolojik destek bende düşündüm ya sonu o galiba
GSC
ben de dün gece yazdım "artık yazma" dedi ama yine yazıcam
):
Eyvallah hocam allaha emanetumarım düzelirsin iyi günler kendine iyi bak
Yeni devir öyle degil ya ünide sınıfta bile utana sıkana giriyorum
GSC
Sayamayacagın kadarPeki kampüste kaç tane ağzı yüzü kayığın yanında güzel kadınlar var?
Psikolojik destek bende düşündüm ya sonu o galiba
GSC
Allah ayırmasın benim sıkıntı şu lisede gayet özgüveni yerinde ve ikili ilişkiler içinde biriydim. Mezuna kalma falan derken saçlar gitti darma duman oldum birden. Toparlanmam lazım bir şekildeYok abi psikolojik desteklik bi konu değil. Ben lise 3 e kadar aynı sekildeydim. Silkelendim sonra. Üniversite okuyorum. Belkide karsilastigim en güzel kadinlardan biriyleyim 1.5 senedir. Kendinde bitiyor iş. Giydiğin kıyafet bile özgüvenini etkiliyor bence.
Bence psikologa gidecek kadar buyutmene gerek yok sorununu
Sagol.Toparlarsın çok kolay o zaman taktığın şeye bak yalnızAllah ayırmasın benim sıkıntı şu lisede gayet özgüveni yerinde ve ikili ilişkiler içinde biriydim. Mezuna kalma falan derken saçlar gitti darma duman oldum birden. Toparlanmam lazım bir şekilde
GSC
Sayamayacagın kadar
GSC
Grosskreutz transferi kadar fiyasko rezil bir transfer yoktur