Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler güzel de, önemli konu oynanan futbol. İyi oynayan şampiyon oluyor maalesef. Transfer yapsan'da önce takım olmak lazım.

Son düzenleme:
ben bu kızla evlenmek istiyom :/ bari duyum getireyim

Psikolojik destek bende düşündüm ya sonu o galiba

GSC

Yok abi psikolojik desteklik bi konu değil. Ben lise 3 e kadar aynı sekildeydim. Silkelendim sonra. Üniversite okuyorum. Belkide karsilastigim en güzel kadinlardan biriyleyim 1.5 senedir. Kendinde bitiyor iş. Giydiğin kıyafet bile özgüvenini etkiliyor bence.
Bence psikologa gidecek kadar buyutmene gerek yok sorununu

Çok dertli gördüm burayı. Renktaşlar bunu dinleyin belki biraz da olsa gülmenizi sağlarım :)

YouTube

Yok abi psikolojik desteklik bi konu değil. Ben lise 3 e kadar aynı sekildeydim. Silkelendim sonra. Üniversite okuyorum. Belkide karsilastigim en güzel kadinlardan biriyleyim 1.5 senedir. Kendinde bitiyor iş. Giydiğin kıyafet bile özgüvenini etkiliyor bence.
Bence psikologa gidecek kadar buyutmene gerek yok sorununu
Allah ayırmasın benim sıkıntı şu lisede gayet özgüveni yerinde ve ikili ilişkiler içinde biriydim. Mezuna kalma falan derken saçlar gitti darma duman oldum birden. Toparlanmam lazım bir şekilde

GSC

Allah ayırmasın benim sıkıntı şu lisede gayet özgüveni yerinde ve ikili ilişkiler içinde biriydim. Mezuna kalma falan derken saçlar gitti darma duman oldum birden. Toparlanmam lazım bir şekilde

GSC
Sagol.Toparlarsın çok kolay o zaman taktığın şeye bak yalnız :D sırf bu yüzden özgüvenin düşüyor:D Komik geliyor bana şu an ama sana da gelecek bence bi süre sonra.
Yanlış anlama komik derken küçümseme anlamında demiyorum.

Ha son olarak okulunda keller kulübü aç bence :D

Grosskreutz transferi kadar fiyasko rezil bir transfer yoktur

Benim için hala acısını hissettiğim transfer fiyaskosu Ribery'dir. Tabiki performans anlamında değil. Hem doyamadık adama hemde 5 milyon euro verip yanlış hatırlamıyorsam 200 bin euro maaş ödemesini yapamadığımız için bedavaya elimizden kaçırmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt