Ramiz Emir
Cezalı
- 24 Nisan 2017
- 1.987
- 0
- 336
Kjaer kaca satiliyor ?
10 diyorlar, 8'e falan almıslardı sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kjaer kaca satiliyor ?
10 diyorlar, 8'e falan almıslardı sanırım.
takım mühendisliği yaparken takım bütçesini de düşünmek zorunda...belki tarihimizde harcamadığımız bonservisleri dağıttık.. Biraz da kendi topçu ağı olmalı uygun maliyetli oyuncular belirlemeliydi.... Aynı anda Acerbi-Maicon-mRİANO -Sol bek Imbula-Fernando Feghouli-Belhanda-Gomis .. Yani altından kalkableceğimiz bir politika değil.. Her hoca buna benzer planlama yapabilir ama gerçekçi düşünmek lazım..
Fernando-feghoulinin geldiğini vasayarasak mevcut isimler bile çok büyük bir revizyondur..Dursun bonkörlükte kendini aştı
Rakiplerimizin oyuncu satislari beni asiri irite ediyor , bir sorun cikar da satamazlar umarim
Rakiplerimizin oyuncu satislari beni asiri irite ediyor , bir sorun cikar da satamazlar umarim
Bizim de oyuncu alimlarimiz, özelikle de yurtiçi alimlarimiz.Rakiplerimizin oyuncu satislari beni asiri irite ediyor , bir sorun cikar da satamazlar umarim
Vay be Şenol Güneş'e bak sen 3 maçlık milli takımı sırtlamıyor
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor aynı maaşa sportif direktörlük yapsın.Ve sol ayakli.
Ben sol ayakli olmasini bile onemsiyorum.
Bakin Tudora hic bir konuda guvenmesem de stoper mevkii onun isi. Adam Maicon ve Sol ayakli Acerbi tandemini istedi. Olaydi super olacakti.
Yine Fernando-Imbula istedi olmadi. Muazzam bir tandem de orta sahada kuracakti.
Yani Tudor bence takim muhendisliginde cok iyi oldugunu ispat etti. En azindan ben ikna oldum. Ama TD luk takim muhendisligi ile sınırlı bisey degil tabi.
Tek transfer daha hakkınız olsa sol bek mi sol açık mı tercih edersiniz?
Hangisi daha elzem?
Bir yandan sol önde, Yasin, Garry var iyi kötü, sol bekte Carole ve Linnes ne vereceği çok belirsiz
öte yandan sadece ligde varız ve hücum kazandırır.