Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım mühendisliği yaparken takım bütçesini de düşünmek zorunda...belki tarihimizde harcamadığımız bonservisleri dağıttık.. Biraz da kendi topçu ağı olmalı uygun maliyetli oyuncular belirlemeliydi.... Aynı anda Acerbi-Maicon-mRİANO -Sol bek Imbula-Fernando Feghouli-Belhanda-Gomis .. Yani altından kalkableceğimiz bir politika değil.. Her hoca buna benzer planlama yapabilir ama gerçekçi düşünmek lazım..
Fernando-feghoulinin geldiğini vasayarasak mevcut isimler bile çok büyük bir revizyondur..Dursun bonkörlükte kendini aştı

Valla tek su ana kadar Belhanda ve Ndiaye sacma para idi. Belhanda yerine Sneijder kalsa ve Ndiaye yerine Imbula kiralanmis olsa gayet normal harcamalarla muthis takim kurulurdu.

Bence anormal harcama diyenler 2. Ve 3. FT donemine baksin. Rekor harcamalar onun donemine ait. 3. Donemde hic problem yok cunku basari geldi. Basari ile extra 30-40 milyon euro arasi para girdi. Bi ara dunyanin en yuksek geliri olan 19.kulubu idik.

Onemli olan sampiyon olup sampiyonluk primini kapmak ve 25 milyon CL gelirini cebe koymak.

Ndiyayeye verilen parayi ilk duydugumda sok olmustum ama su var,b futbolcu bizim icin olmazsa olmaz gibi,tam aradigimiz stil oldugu icin,avrupada ayni tarzda futbolculari almak cok daha zor oldugu icin kizmiyorum artik,mesela besiktas ndiyayeyi 7 milyona alsaydi cok sacma olurdu

Ve sol ayakli.

Ben sol ayakli olmasini bile onemsiyorum.

Bakin Tudora hic bir konuda guvenmesem de stoper mevkii onun isi. Adam Maicon ve Sol ayakli Acerbi tandemini istedi. Olaydi super olacakti.

Yine Fernando-Imbula istedi olmadi. Muazzam bir tandem de orta sahada kuracakti.

Yani Tudor bence takim muhendisliginde cok iyi oldugunu ispat etti. En azindan ben ikna oldum. Ama TD luk takim muhendisligi ile sınırlı bisey degil tabi.
Tudor aynı maaşa sportif direktörlük yapsın.

Terim hoca olsun.

Tek transfer daha hakkınız olsa sol bek mi sol açık mı tercih edersiniz?

Hangisi daha elzem?

Bir yandan sol önde, Yasin, Garry var iyi kötü, sol bekte Carole ve Linnes ne vereceği çok belirsiz

öte yandan sadece ligde varız ve hücum kazandırır.

herta maçını yayınlarlar da millet bütün taktiğimizi, taraftarda ne kadar b.ktan oynadığımız görür diye korkuyorum.

Tek transfer daha hakkınız olsa sol bek mi sol açık mı tercih edersiniz?

Hangisi daha elzem?

Bir yandan sol önde, Yasin, Garry var iyi kötü, sol bekte Carole ve Linnes ne vereceği çok belirsiz

öte yandan sadece ligde varız ve hücum kazandırır.

bu formuyla oynarsa carole real madridi bile batırır. Öncelik sol bek olmalı.

S.a renktaşlar üyeliğim nedense iptal olmuş yeni üyelikle yardırmaya geldim, iyi nöbetler herkese.

feguli ve fernando muhtemelen fiyat yükseltecekler. ikisinede yıllık 4m euro veririz. bu dakikadan sonra geri cekilemeyiz, futbolcu ve menejerleride bunu ii biliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt