Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evren göze göre musa çagıran transfser listemizde imiş.selçuga artık cidden by by diyebiliriz.

Musa'ya hiç gerek yok. Bu adamları alıp fahiş maaşlar veriyorlar sonra kulüp yollamak istediğinde zorluk çıkarıp gitmiyorlar.

Galatasaray'ın gündemindeki yerli futbolcular; (NTV Spor) Musa Çağıran Ömer Ali Şahiner Deniz Türüç

Daha önce de belirttiğim gibi selcuk-castillo takası yapmalıyız. Selçuk, burak kankasiyla beraber tsde takılsin.

beklemek zorundayız.takımda ciddi 4 eksik var.cenk ergun de bunların alınacagını söyyledi.

Şu yerli operasyon haberinden sonra biraz transferde durakladığımıza ikna oldum ben,Sol bek için yerli uygun alternatif hucüm içinde Sinana bağlı hareket yapacaklar bence,ki biz transferde öyle 35-40 Mio harcayacak durumda değiliz bu kadarı bile büyük olaydı 20'den sonrası zor.Şu Fernando ve Feghouliyi önce netleştirelim ben memnunum Linnes-Garry-Serdar falan iyi bir takımda görevlerini yaparlar.

Gökay Akpınar‏ @gokayakpinar

Galatasaray Akademi Yeni Teknik Sorumlular
U21 - Metin Ülgen
U19 - Ceyhun Müderrisoğlu
U17 - Ünsal Yaşar
U16 - Birkan Bozkurt

U15 - Güngör Öztürk (Kasımpaşa)
U14 - Ali Keleşoğlu
U13 - Gereksiz
U12 - Onur Çelik (Bağlarbaşı)
U11 - Mithat Yavaş

Sky sources understand Kelechi Iheanacho is to have a medical at Leicester today ahead of £25m transfer from Manchester City.

Piyasa'nin resmen seyine koydular

aziz behich daha 26 yasındaymış.alınabilir aslında.donk,cavanda falan verilip.ki donk ve cavanda bursaya faydalı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt