Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında bir tane daha b2b alacaksın ndiaye gezici oyun kurucu olarak oynayabilir .Belhanda'dan çok faydalanamayız bu şablonda.

sol kanada ilk 11 oyuncusu alırlarsa tudor'un bu planı suya düşer.

Gaitan/Ben arfa/Nani/Lens/Konoplyanka /Arda / Ribery

Şunlardan biri gelsin oh ne ala abi. Ozaman şenlik başlar işte. Selçuk belini döndürene kadar ndiaye rakip 18e gider, geri bidaha bizim yarı sahaya gelir

Fenerbahçe, Gustavo Gomez ile prensipte anlaştı. (A Spor)

gomis çalıma girme yav,belhanda ne guzel kaptı topu verdi pası

yerli gelecekse sadece musa cagıran gelsin.selçuk hepten elveda der bize.

Dün uğur melekeyi izledim adam rooneyi bile itin götüne soktu, sen istersen manchester tarihinin en golcüsü ister milli takım tarihinin en golcüsü ol ama performansın bitikse mahkumsun dedi yedek kulubesine. Rashford lingaard martial bu bebelerle paylaştı formayı boru değil. Biz kalkmıs hala kıçı dönmeyen selçukla uğraşıyoruz

yayın duruyo .kaçan 2 pozisyonu izleyemedim.golü de izleyemedim.

Şöyle bir ümidimde var eğer ki hoca belhandayı solda düşünseydi hazırlak maçlarının en kötü birinde o bölgede denerdi en azından. 2 orta saha olayı 1 aydır var nerdeyse sonuçta. Belhanda sürekli ortada oynadı

Elimizde Carole varken gereksiz hir hamle olur yerli sol bek transferi.Carol'ü gönderip yerli birini yedek yapip üstüne yabanci alacaklarsa eyvallah. Carole-Yerli rotasyonu igrenc olur. Hasan Ali - Ismail gibi.

Keza Musa Cagiran , Tolga ve Selcuk varken gereksiz bir transfer olur. Biri gitmeli öyle gelsin.

Ömer Ali , Linnes gitmeden sacma transfer olur yine.

Elimizde Yasin, Sinan ve Rodrigues gibi olmasada olur dedigimiz 3 oyuncu varken Deniz veya daha beyinsiz olan Volkan'i almak gerizekalilik olur zira Feghouli de geldi varsayiyorum 5 kanat olur.

Saydigim isimler gitmeden fuzuli transfer olur. Sadece kadro siser, kalite artmaz.

Ben de bayilmiyorum Aziz Behich'e Murat :D Bunlar illa gidip yerli getirecek öyle gözüküyor.

Öglen ben de yazdim yerli alacaklarina ona buna bosuna para savuracaklarina altyapidan oyunculara sans verelim her türlü daha karli cikariz.

fernando ve feghouli de açıklandıktan sonra başka yabancı almayabilir bizimkiler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt