Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.519
- 258
- 543
Fernando ve Feghouli transferleri ne oldu??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya apaçık ortada , Terim'in ipi referandum'da evet propagandasına destek vermediği gün kesildi.Hani Arda , Burak , Rıdvan paylaşımda bulunuyordu , topu Terim'e de attılar o sessiz kalmıştı.
Terim'in Dursun Özbek yönetiminde geleceğine ben inanmıyorum.Kesin yukardan emir var Dursun'a Terim'e teklif yapma bizi karşına alma diye.Siyaset Terim'in üzerini çizdi.devrim zengi @devrimzengi79 5 sa.5 saat önce
BU TRANSFERLER VE BU KADRO TUDOR'UN DEGIL TERIM'IN ISTEGI ILE OLUŞTURULUYOR...BU PARALAR TUDOR ICIN VERILMIYOR..BEKLEYIN..
BUGÜN CEVRENIZE BAKIN DUYUMCULAR UFAKTAN UFAKTAN TERIM GELIRSE,GELECEK DEMEYE BAŞLADI.. NEDEN ACABA...KIMSEYE CEVAP VERMEM..BOYLE BILINE..
BİZDE '' R'' YOK RAHAT OL ŞAMPİYON..BAK BEN ÇOK RAHATIM..
Yavaş yavaş R başladı sende.
Aşağıda yazdığım isimlerle 04.07.2017'de profesyonel sözleşme imzalamışız.
- Ozan Muhammed Kabak
- Abdussamed Karnuçu
- Atalay Babacan
- Recep Gül
- Yunus Akgün
Sıkıntı yok yani. Kafasına göre alamaz Bülent hıyarı
Bence Terim tasarlayarak hareket etmez , bunlar hepsi bir birikimin sinir boşalması olarak sonuçlanmasıdır.Dayanamadı adam kebapçıya patladı , öyle yada böyle birine patlayacaktı , şık olmadı.ha öyle bi durum da vardı doğru, olabilir vala. terim'in kebapçı basması kendini kovdurtmak için bi hamle olabilir. içeride baskıyı yediyse normal.
arda konusunda falan da baya baskı yedi bence geri dönmeleri konusunda. terim in yapacağı iş değil. akabinde gelen uçak küfür olayı derken baya baya alttan küsküyü yedi terim. sesini de çıkaramadı. bunca olayı hazmedecek mide yok hoca da. kebapcı olayını yaparak yolunu buldu bi şekilde kurtuldu.
iyice saykal gibi oldum anasıın satayim teorilere bak
Bence Terim tasarlayarak hareket etmez , bunlar hepsi bir birikimin sinir boşalması olarak sonuçlanmasıdır.Dayanamadı adam kebapçıya patladı , öyle yada böyle birine patlayacaktı , şık olmadı.
Terim böyle olacağını bilmiyor muydu.Aldigi görevin sorumluluğu çok yüksek , Türkiye'nin de hali ortada.Tonla para kazanıyor herkes eleştirir tabii.ama ilgili ilgisiz herkes çok yüklendi trtde ilahiyat profesörü bile futbol hakkında konuşmuştu euro 2016'da
Terim'in Dursun Özbek yönetiminde geleceğine ben inanmıyorum.Kesin yukardan emir var Dursun'a Terim'e teklif yapma bizi karşına alma diye.Siyaset Terim'in üzerini çizdi.
Terim'in Dursun Özbek yönetiminde geleceğine ben inanmıyorum.Kesin yukardan emir var Dursun'a Terim'e teklif yapma bizi karşına alma diye.Siyaset Terim'in üzerini çizdi.
Terim böyle olacağını bilmiyor muydu.Aldigi görevin sorumluluğu çok yüksek , Türkiye'nin de hali ortada.Tonla para kazanıyor herkes eleştirir tabii.