Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya apaçık ortada , Terim'in ipi referandum'da evet propagandasına destek vermediği gün kesildi.Hani Arda , Burak , Rıdvan paylaşımda bulunuyordu , topu Terim'e de attılar o sessiz kalmıştı.

ha öyle bi durum da vardı doğru, olabilir vala. terim'in kebapçı basması kendini kovdurtmak için bi hamle olabilir. içeride baskıyı yediyse normal.
arda konusunda falan da baya baskı yedi bence geri dönmeleri konusunda. terim in yapacağı iş değil. akabinde gelen uçak küfür olayı derken baya baya alttan küsküyü yedi terim. sesini de çıkaramadı. bunca olayı hazmedecek mide yok hoca da. kebapcı olayını yaparak yolunu buldu bi şekilde kurtuldu.

iyice saykal gibi oldum anasıın satayim teorilere bak

devrim zengi‏ @devrimzengi79 5 sa.5 saat önce

BU TRANSFERLER VE BU KADRO TUDOR'UN DEGIL TERIM'IN ISTEGI ILE OLUŞTURULUYOR...BU PARALAR TUDOR ICIN VERILMIYOR..BEKLEYIN..

BUGÜN CEVRENIZE BAKIN DUYUMCULAR UFAKTAN UFAKTAN TERIM GELIRSE,GELECEK DEMEYE BAŞLADI.. NEDEN ACABA...KIMSEYE CEVAP VERMEM..BOYLE BILINE..

BİZDE '' R'' YOK RAHAT OL ŞAMPİYON..BAK BEN ÇOK RAHATIM..
Yavaş yavaş R başladı sende.
Terim'in Dursun Özbek yönetiminde geleceğine ben inanmıyorum.Kesin yukardan emir var Dursun'a Terim'e teklif yapma bizi karşına alma diye.Siyaset Terim'in üzerini çizdi.

Herkese Selam. Uzun süredir yazmıyordum ancak takip ediyordum. Tekrar bir yazayım dedim.

Ben Belhandanın solda Badounun ortada oynayacağı haberine inanmıyorum. Bu Tudora terbiyesizlik eden basına 200 metreden antrenman izletmesine kızanların asparagası.

Hazırlık ve uefa maçlarını izledik. Belhanda asla solda oynamadı, denenmedi dahi.

Özellikle son 2 maçta sistem çok şekillendi...

Defans maicon ve serdar. Hemen önlerinde, hatta bazen maiconun gerisinde Selçuk oynadı. 8 için o kadar yetersiz bulunmuşki 6 oynadı.

Badounun yeri olan 8 de Donk oynadı. Önünde ve bazen paralelinde Belhanda. Sol Rodriquez sağ Allah kimi verdiyse.

Çok iyi bir sol bek alınmasada işleyen takımda Linnes iş yapar. Ancak stoperde Serdar iyi olsada güvenmek zor.

Çoğu Fransızca konuşan takımımız için benim oyum Dnayerden yana. Maiconda olmayan onda var, onda olmaysn da Maicon da var. Ayrıca çok genç ve geleceği parlak. Ayrıca belliki Galatasarayı seviyor.

Ndiaye gereklilikten 10 numara oynamış bir b2b. İsveçte de böyle oynamıştı. Dert etmeyin renkdaşlarım, top kapmayı ve defansı seven bir adam.

Son düzenleme:
Aşağıda yazdığım isimlerle 04.07.2017'de profesyonel sözleşme imzalamışız.

- Ozan Muhammed Kabak
- Abdussamed Karnuçu
- Atalay Babacan
- Recep Gül
- Yunus Akgün

Sıkıntı yok yani. Kafasına göre alamaz Bülent hıyarı

çerçevelettim kardeşim.

ha öyle bi durum da vardı doğru, olabilir vala. terim'in kebapçı basması kendini kovdurtmak için bi hamle olabilir. içeride baskıyı yediyse normal.
arda konusunda falan da baya baskı yedi bence geri dönmeleri konusunda. terim in yapacağı iş değil. akabinde gelen uçak küfür olayı derken baya baya alttan küsküyü yedi terim. sesini de çıkaramadı. bunca olayı hazmedecek mide yok hoca da. kebapcı olayını yaparak yolunu buldu bi şekilde kurtuldu.

iyice saykal gibi oldum anasıın satayim teorilere bak
Bence Terim tasarlayarak hareket etmez , bunlar hepsi bir birikimin sinir boşalması olarak sonuçlanmasıdır.Dayanamadı adam kebapçıya patladı , öyle yada böyle birine patlayacaktı , şık olmadı.

@gokayakpinar

Bende Sancho ve Morey i istiyorum siparişle oluyorsa.

sana girsin bu twit bülent uygun.ozan ve atalayı rüyanda bile göremezsin.

bazı şeyleri çok abartıyorsunuz yok üstünü çizdi filan bi sakin ;)

d8fbe8c6c2d52e24ab73b44f06556fa9.jpg

Biraz futboldan konuşalım

#selçuk varsa #başarı yok!

Bence Terim tasarlayarak hareket etmez , bunlar hepsi bir birikimin sinir boşalması olarak sonuçlanmasıdır.Dayanamadı adam kebapçıya patladı , öyle yada böyle birine patlayacaktı , şık olmadı.

ama ilgili ilgisiz herkes çok yüklendi trtde ilahiyat profesörü bile futbol hakkında konuşmuştu euro 2016'da

altyapı meselesi kapandıgına göre transfere geçelim.

ama ilgili ilgisiz herkes çok yüklendi trtde ilahiyat profesörü bile futbol hakkında konuşmuştu euro 2016'da
Terim böyle olacağını bilmiyor muydu.Aldigi görevin sorumluluğu çok yüksek , Türkiye'nin de hali ortada.Tonla para kazanıyor herkes eleştirir tabii.

Terim'in Dursun Özbek yönetiminde geleceğine ben inanmıyorum.Kesin yukardan emir var Dursun'a Terim'e teklif yapma bizi karşına alma diye.Siyaset Terim'in üzerini çizdi.

ben öyle düşünmüyorum tohtor.. şu an yaşanan sürecin planlı programlı olduğu açık..

bizimkiler yine de aciklama yapsin

Fernando ve Feghouliyi ilk maçta oynatmayı pek düşünmüyoruz galiba

Terim böyle olacağını bilmiyor muydu.Aldigi görevin sorumluluğu çok yüksek , Türkiye'nin de hali ortada.Tonla para kazanıyor herkes eleştirir tabii.

Bu kadar olmasını beklemiyordu adam belkide yoktan var etti şampiyonaya götürdü milli takımı ama ülkemizde herkes alex ferguson olduğu için ispanyanın olduğu gruptan elenince ortalık ayağa kalktı yani keşke şenol gitse milli takıma ne kadar leş bir hoca olduğunu görürdü tinerciler 2 sezondur hakemler el vermese şampiyon filan olamazlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt