Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk transferinde ortaya çıkan arkadaşlar,sokayım negredoya

FT gelirde sampiyon yaparsa üzülecekmişsin gibi bir halin var sanki.

Kardesim gelebilir, sampiyon da olabiliriz ama bunu terim mi yapmis olacak?

Yine ayni tas ayni hamam olacak, buralarin agasi benim diyecek birileriyle takisacak, sonra cekil gidecek giderken de arkasinda kamplasmis oyuncuya dayali bir virane birakip gidecek
Bu filmi 2 kere gorduk daha once

Gitsin bar fedaileriyle kapissin, futbol falan hikaye varsa yoksa para

Tudor'un bu takımı başarıya götürmesini beklemek, bmwye tofaştan çıkma parça takıp iyi randıman vermesini beklemek gibi bir şey. Hagi futbolculuk kariyeri yapmadı mı? En son giderken Albayrak'ı televizyonlarda ağlatıyordu.

yahu istifa haberlerinden sonra bu dursun terim ile telefonda mı ne görüşecekti noldu acaba terim yok dedi de ondan sonra mı son çare diye luceye gittiler orada bir kopukluk var

Her maç şampiyonluk için çok önemli özellikle içerde en az 15-16 yapmamız lazım ve sen en önemli iki oyuncuyu halen açıklayamıyorsun. Maç kaybetme lüksümüz yok varsa da dışardaki derbiler de bu lüksü kullanmamız lazım. Yine geç kalıyoruz.

Bu radyosporda ne çok embesil var.ne zaman açsam bjk haberi. Şimdi de lucescu üzerinden bize vuruyorlar

Sezon basi sezon ortasi hoca degistirirlerse ben bu sene izlemiyorum hicbirsey
Yeter ya
Bi tarafta basariya ac destek isteyen hirsli bir adam, ki aldirdigi butun transferlerde herkes mutabik

Bir tarafta dini imani para olmus basariymis Galatasaray'mis artik umrunda olmayan, ya istifa ettim de iste kabul etmeyip onlar beni kovdu ondan su tazminati bir rica ediyim canim diye bir adam

Bir tarafta 70 kusur yasinda, ya ben olmeden once su oglani bir baltaya sap edeyim diyen bir adam

Valla yeter ya
Bravo harika bir yazı

Gökmen Özdenak: "Fatih Terim boştayken, Lucescu'ya giden Fenerbahçelidir."

Şu Feghouli hele bi gelsin, neden ligin en iyi transferi olduğunu anlarız. Negredo, Valbuena konuşuluyor ama Feghouli ve Marianonun yanına yaklaşamaz bu isimler. Feghouli ve Mariano inanılmaz 2 iyi transfer, cidden hayret. Umarım Feghouli bir an önce gelir.

gomis gol atabilmesi icin adam akilli iki kanta oyuncusu koyarsan atar süphen olmasin yoksa git suan begenilen negredoyu bile getir atamaz.

Güzel kardesim, gözünü seveyim. Ne alakasi var, adamin kale dibinde kanatlardan dolayi mi atamiyor leblebi gibi golleri ? Kanatlarda sikinti var ok, ama adamin gol yollarinda basarisiz olmasinin sebebi bu degil, ki zaten daha hazirlik maclari. Kacirir kacirir, atar gomis daha. cok gol atar, cok da kacirir.

Negredo vasat, begenmedigim gomis 10 basar ona. Aboubakari alamadiklari iyi oldu, keske biz cökseydik, 9-10 milyona birakirdi Porto transfer döneminin basinda, Belhanda parasi ona gitseydi, 10 numaraya da Ben Arfa sahane olurdu ozaman veya on numarasiz 4-3-3 oynardik Fernando-Ndiaye-Transfer

Şu Feghouli hele bi gelsin, neden ligin en iyi transferi olduğunu anlarız. Negredo, Valbuena konuşuluyor ama Feghouli ve Marianonun yanına yaklaşamaz bu isimler. Feghouli ve Mariano inanılmaz 2 iyi transfer, cidden hayret. Umarım Feghouli bir an önce gelir.

dursun iyi topcu getirmis, heaa ?

İstiklal Marşımızı kim okuyacak diyenler Euroleague'de hiç Türk oynatmayanlar ve hocalarını milli takıma göndermeyen şerefsizler

Galatasaray güzel kadro kurdu ya nerden vursak diye düşünüyorlar her gün şerefsizler

Facebook,twitter,antu vs bakıyorum herifler bizden çok maliyet hesabı yapıyor nasıl tutuştular siz hesap edin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt