Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Mehmet Özbek başkanımın komisyon yemesi için Fatih Terim'in gelmesi söz konusu dahi olamaz. Başkanımız komisyon yemekten mahrum mu kalsın yani?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun iyi topcu getirmis, heaa ?
Ilginç bir şekilde 2 muhteşem topcu getirmiş daha doğrusu. Ama yaptıklarının yanında bu 2 transferin değeri kalmaz genel resime bakarsak. Ayrıca bu oyuncuların Scout ve teknik ekibin önerisiyle ortaya çıktığını düşünüyorum. Levent ve Dursun geçen sene hangi oyunculara yöneldi hep beraber izledik.
![]()
Melo gelsin o okur raad
Harbi miFutbolculugu ne kadar bize sac bas yoldurtmus olsada su türk futbol aleminde hamit gibi karakterli, efendi ve iyi bi türk nadir bulunur.
Harbi mi
Mehmet Özbek başkanımın komisyon yemesi için Fatih Terim'in gelmesi söz konusu dahi olamaz. Başkanımız komisyon yemekten mahrum mu kalsın yani?
Bumudur? Budur!Hayretle okuyorum..! Fatih Terim para peşinde koşuyormuşta insanlar bıkmış.Bir algı operasyonu yapıldı Fatih Terime herkesde saf gibi inandılar.En kötüsüde bu bu insanlar Futbolun F'sinden anlamazlar sırf bir kitle adamı kötü gösterdi diye inanıp ona göre yorum yaparlar.
Diyelimki X bir hoca ile anlaştık.
Adamın kariyerinde herhangi bir avrupa takımı şampiyonluğu var ise kap 2.5m€'dan açılıyor Türkiyede.
Gerets
Manchini
Prandelli
Efendim Gerets 1 kez şampiyon yaptı bizi milyon milyon tazminatını aldı gitti.
Perreira
Tigana
Del bosque (Bu adam yeniköy kasabı idi) futbolu çok iyi bilen Türk yöneticiler tarafından öyle ilan edildi.
Şenol Güneş denen kalibresiz kariyerinde sadece 2 şampiyonluğu olan adam kaç paraya takım çalıştırıyor ?
6 Şampiyonluk
1 Uefa Kupası
Fiorentina İtalya Kupası Finali
Milan Teknik Direktörlüğü bu çok bilmiş kitle milandan kovuldu aaaaa filan yazacak 1 Tane Türk Teknik Direktör varsa Milan kalibresinde takım çalıştıran yazarsanız memnun olurum kendi adıma Futbolu sizler kadar iyi bilmiyorum şahsen.
Hala utanmadan Fatih Terim para peşinde koşuyor diyorlar.Yahu adam şampiyon takımını Milli Takım için bıraktı gitti.Bedavayamı çalışacaktı? Hadi onu geçtim herkes ülkesini çok seviyor filan Şenol Güneşi gönderdimi tinerciler göndermediler.
Ülke Menfaatleri her şeyden önce gelir Fatih Terim o yüzden gitti ve çok değil 2 gün önce yaptığı resmi açıklama ile Tazminat hayatım boyunca almadım demiştir.Fatih Terim parayı tercih etse idi zamanında şikecilere giderdi bizden kat kat fazla para verdiler..
İşte o yüzden gelmesin zaten Fatih Terim Galatasaraya tekrar yaşattığı onca başarıyı buradaki ve sosyal medyada bir çok kendini Galatasaraylı adleden insan hak etmiyor.Gidin kardeşim tinercilerin şenoluna methiyeler düzün şimdi milli takım hoca arayışı içersinde gelen hocanın sözleşmesini göreceğiz bakalım kaç milyon€ milletin cebinden çıkacak ve 4 maçta kaç puan alabileceğiz?