Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli ve Fernando gelmeyecek anlaşılan Ndiaye kazığı bize yeter deyip Selçuk-Ndiaye ile sezonu götürürüz derler

Feghouli şu an uyuyor dün partiyi fazla.kacirdi.

Fernando eş dost ziyaretinden yorgun düşmüş hala karısının eşyaları toplamasını bekliyor

Selcuk ve yasinle devam. Fernando ve fehuliyle anlasildigina inanmiyorum.

Feghuli ve fernando ile resmi imzalar atılmışmı, hayır. Protokol olmuş olabilir ama oyuncu belliki hala vazgeçme şansına sahip. Günler geçtikçede bu ihtimal artıyor. Eğer buiki transfer iptal olursa dursuna gayet yakışır hiç şaşırmam. Mutlaka her sene bir skandal yaratması lazım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[FONT=&quot]Rogalands Avis - Norveç

Bodo Glimt, Galatasaray'ın Ndiaye transferinden yetiştirme bedeli olarak alacağı parayı bekliyor.[/FONT]
[FONT=&quot]Ndiaye'yi €7M'a transfer eden G.Saray, bu bedelin %5'ini 1 ay içinde, futbolcunun 12-13 yaş aralığında forma giydiği kulüplere gönderecek.

[/FONT]
DGM7iA-XkAQcyqF.jpg

DGM8HdwXYAAXe1j.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Belli oldu. Fernando ve Feghouli gelmeyecek. An itibariyle kadromuz:

Muslera
Mariano Maicon Ahmet Linnes
N'Diaye Selcuk
Sinan Belhanda Garry
Gomis

Bu capsizlar zor bi transferi becerir bundan sonra.

Belli oldu. Fernando ve Feghouli gelmeyecek. An itibariyle kadromuz:

Muslera
Mariano Maicon Ahmet Linnes
N'Diaye Selcuk
Sinan Belhanda Garry
Gomis

Bu capsizlar zor bi transferi becerir bundan sonra.
ndiaye selçuk evlere şenlik olur.

tolga selçuk
sinan ndiaye belhanda
gomis

böyle daha mantıklı gibi.
her ne olursa olsun 4.lük hayırlı olsun eğer bu kadro ile çıkarsak.
ben merak ediyorum fernando ve feghouli için ne gibi bir gerivites yapacaklar.
1 tane değil 2 tane bahane uydurmaları lazım.

selçuk
yasin
sinan
carole

bu adamlar aslında kadronun 100km. yakınına bile yaklaştırılmaz.
biz mecburiyetten yazıyoruz resmen.

ndiaye selçuk evlere şenlik olur.

tolga selçuk
sinan ndiaye belhanda
gomis

böyle daha mantıklı gibi.
her ne olursa olsun 4.lük hayırlı olsun eğer bu kadro ile çıkarsak.
ben merak ediyorum fernando ve feghouli için ne gibi bir gerivites yapacaklar.
1 tane değil 2 tane bahane uydurmaları lazım.

Her sene bi oyalama taktigi. Gecen sezon diarra bu sezon feg ve fer. Seneye de 3 oyunculuk paket olur. Seneye dursun olmaz falan demeyin. Bu serefsiz genel kurul oldugu sürece dursun 2023'ü de görür. Bakin 2022 veya 2024 demiyorum. 2023 diyorum. Mesaji alan almistir. Yok lozanmis yok sevrmis, hay sizin biiiiiip

ndiaye tipinde bir oyuncuya da ihtiyacımız vardı o yüzden aldılar diye düşünüyorum.
Umarım dediğin gibi olur donk ve selçuğun hala takımda olması üstüne ndiaye transferi tolga var daha bunların üstüne fernando gibi first klas bir oyuncuyu alacak vizyon varsa yönetimde beni çok şaşırtırlar!! Fernando ilk 11 de oynamadıktan sonra yaptığımız tüm transferler çöp olur bana göre en zayıf yönümüz o bölge

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günaydın,cilekes Galatasaray 'li renkdaslarim. Yine baslamisiz gune negatif enerji ile,cok ta haksizsiniz diyemiyorum Dursun ve Mehmet Ozbek bros varken ama birseyler olacak bu hafta neden mi cunku.pazartesiden ctesiye is seyahatindeyim yine ve ndiaye gelmis yeni gördüm,ben.seyahatteyken gelsinlerki bu gozler zamaninda goremesin geldiklerini,alamasin tadini cikarmasin bu yasli.dimag varsin Galatasaray'im basarili olsun,ben gec duysamda olur?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt