- 30 Temmuz 2009
- 32.514
- 8.374
- 2.018
Feghouli ve Fernando gelmeyecek anlaşılan Ndiaye kazığı bize yeter deyip Selçuk-Ndiaye ile sezonu götürürüz derler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En basindan beri boyleydi zaten.Feghouli ve Fernando'da problem oyuncular ile kulupleri arasinda. Adamlar bizimkilerin verdigi antreman listeleriyle calisiyor, rahat olun.
GSC
Odalarında kilitli kalmışlar çilingir arıyormuş yönetim
Tuhaf işler dönüyor yalnız büyük rezillik yönetici kendi ağzıyla ifade etti.Selcuk ve yasinle devam. Fernando ve fehuliyle anlasildigina inanmiyorum.
10 gün sonra lig başlıyor sozde anlastigimiz adamlar hala gelecek. Kap map bir şey aciklasinlar da bari taraftar rahatlasın. Bir şeyler dönüyor ama bakalım ne olacak.Tuhaf işler dönüyor yalnız büyük rezillik yönetici kendi ağzıyla ifade etti.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ndiaye tipinde bir oyuncuya da ihtiyacımız vardı o yüzden aldılar diye düşünüyorum.Ndiaye nin apar topar yüksek fiyata alınması fernando transferinin yattığı izlenimini yarattı bende umarım yanılırım donk ciğerci selçuk ndiaye umarım yönetimin hedefindeki orta saha böyle değildir
LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ndiaye selçuk evlere şenlik olur.Belli oldu. Fernando ve Feghouli gelmeyecek. An itibariyle kadromuz:
Muslera
Mariano Maicon Ahmet Linnes
N'Diaye Selcuk
Sinan Belhanda Garry
Gomis
Bu capsizlar zor bi transferi becerir bundan sonra.
ndiaye selçuk evlere şenlik olur.
tolga selçuk
sinan ndiaye belhanda
gomis
böyle daha mantıklı gibi.
her ne olursa olsun 4.lük hayırlı olsun eğer bu kadro ile çıkarsak.
ben merak ediyorum fernando ve feghouli için ne gibi bir gerivites yapacaklar.
1 tane değil 2 tane bahane uydurmaları lazım.
Umarım dediğin gibi olur donk ve selçuğun hala takımda olması üstüne ndiaye transferi tolga var daha bunların üstüne fernando gibi first klas bir oyuncuyu alacak vizyon varsa yönetimde beni çok şaşırtırlar!! Fernando ilk 11 de oynamadıktan sonra yaptığımız tüm transferler çöp olur bana göre en zayıf yönümüz o bölgendiaye tipinde bir oyuncuya da ihtiyacımız vardı o yüzden aldılar diye düşünüyorum.