Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
222m euro ya gitti o vakit.

barca merkeze delle alli, neymar ın yerinede dembele yi alsa cok ii olur.
Barça satmakla iyi yaptı herkes karşı çıksa da.

Neymar bence tarihin en büyük balonlarından birisi. Messinin gölgesinde kalıyorum diye ayrılıyor barçadaki gollerini zaten messi ve suarez attırıyor onlara dua etsin bu kadar iyi topçu olduysa eğer.

Barça o parayla takımı yeniden dizer zaten önce bir sol bek alsınlar alba da digne de zorlu bir rakip karşısında hiç oluyorlar havadan da kötüler.

Orta sahaya kaliteli bir oyuncu. Keşke Pogbayı kaçırmasalardı.

Bir de tabiki neymarın pozisyonu var oraya da Mbappe Coutinho Reus Dembele gibi adamlar alabilirler.

Jese icin ugrassalar keske. O olmazsa o zaman gitsinler Nani'ye.

Ben Arfa ve Lucas Lima'nın reddetmesiyle üzülen fbliler Lens-Bjk Nani'de Galatasaray haberleriyle kanser oluyordur şuan akfajkdfhkjadfkasdfsdnf

Barça satmakla iyi yaptı herkes karşı çıksa da.

Neymar bence tarihin en büyük balonlarından birisi. Messinin gölgesinde kalıyorum diye ayrılıyor barçadaki gollerini zaten messi ve suarez attırıyor onlara dua etsin bu kadar iyi topçu olduysa eğer.

Barça o parayla takımı yeniden dizer zaten önce bir sol bek alsınlar alba da digne de zorlu bir rakip karşısında hiç oluyorlar havadan da kötüler.

Orta sahaya kaliteli bir oyuncu. Keşke Pogbayı kaçırmasalardı.

Bir de tabiki neymarın pozisyonu var oraya da Mbappe Coutinho Reus Dembele gibi adamlar alabilirler.

balondan sonrasını okumadım

Delli Alli'den ziyade Eriksen daha dogru bir tercih olur. Gercek bir playmaker lazim Iniesta gibi, Eriksen o olmazsa Coutinho mesela. Dembele de sol acik icin harika olur Barca adina.

eriksen 10 no oynuyor hocam, o mevkide suan rakitic var. dele alli 8 np merkez oyuncusu, iniesta nın yerine düsünülmeli.

nerden baksan 12-13 sene oynar barcada.

Arkadaş ne gamsız bir yönetimimiz var . Haftaya lig başlıyor . Ligten başka bir iddaan yok . Bitti dediğin transferlerden ses seda Yok .

Tribun Dergi‏ @tribundergi
SON DAKİKA - Neymar, Paris Saint-Germain'de. Son Barça idmanına çıkmayan Neymar, takımla vedalaştı.

Neymar'ın menajeri Wagner Ribeiro: "Paris çok güzel, Eyfel Kulesi, şarap, gastronomi ve futbol..."
Psg eğer 222 milyon euroyu öderse ffp yüzünden futbolcularını satışa çıkaracakmış. Bunlar ; Di Maria, Aurier, Ben Arfa, Krchowiak ve daha fazlasıda olabilirmiş

Son düzenleme:
Coutinho gitmesin ya Liverpool acayip takım oluyor daha Naby Keita'yı alacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt