Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
feghouli olsa da olur olmasa da , ama fernando alinsin artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barça satmakla iyi yaptı herkes karşı çıksa da.222m euro ya gitti o vakit.
barca merkeze delle alli, neymar ın yerinede dembele yi alsa cok ii olur.
Barça satmakla iyi yaptı herkes karşı çıksa da.
Neymar bence tarihin en büyük balonlarından birisi. Messinin gölgesinde kalıyorum diye ayrılıyor barçadaki gollerini zaten messi ve suarez attırıyor onlara dua etsin bu kadar iyi topçu olduysa eğer.
Barça o parayla takımı yeniden dizer zaten önce bir sol bek alsınlar alba da digne de zorlu bir rakip karşısında hiç oluyorlar havadan da kötüler.
Orta sahaya kaliteli bir oyuncu. Keşke Pogbayı kaçırmasalardı.
Bir de tabiki neymarın pozisyonu var oraya da Mbappe Coutinho Reus Dembele gibi adamlar alabilirler.
Delli Alli'den ziyade Eriksen daha dogru bir tercih olur. Gercek bir playmaker lazim Iniesta gibi, Eriksen o olmazsa Coutinho mesela. Dembele de sol acik icin harika olur Barca adina.
Benim için balondur birkaç tane dünya karması da kursam almam hiçbirine.balondan sonrasını okumadım
Psg eğer 222 milyon euroyu öderse ffp yüzünden futbolcularını satışa çıkaracakmış. Bunlar ; Di Maria, Aurier, Ben Arfa, Krchowiak ve daha fazlasıda olabilirmişTribun Dergi @tribundergi
SON DAKİKA - Neymar, Paris Saint-Germain'de. Son Barça idmanına çıkmayan Neymar, takımla vedalaştı.
Neymar'ın menajeri Wagner Ribeiro: "Paris çok güzel, Eyfel Kulesi, şarap, gastronomi ve futbol..."
Liverpool, Barçadan gelen 100 milyon euroyu reddetti diyorlardı
Keita'yı hocası yollamıyor. Liverpool sağlam para önerdi ama yine de Leipzig kabul etmedi. Bu yıl kesin takımda olacakmış seneye yollayabilirlermişCoutinho gitmesin ya Liverpool acayip takım oluyor daha Naby Keita'yı alacaklar
Neymar resmen satılsın alırlar bence ama 100 m euro nedir ya.Liverpool, Barçadan gelen 100 milyon euroyu reddetti diyorlardı
Daha fazla kazanmak için, kendini takımın en iyisi hissetmek için, Messi nin altında ezilmemek içinBir futbolcu neden Barcelona'dan PSG'ye gider ki ?
Daha fazla kazanmak için, kendini takımın en iyisi hissetmek için, Messi nin altında ezilmemek için)))
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi