Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakin rtaslar, Qatar'lilar futbolda ozellikle 3 yerde guclu

1) PSG -- sahipligini yapiyorlar
2) Barcelona -- ana sponsor
3) Aspire -- genc yetenek akademisi

Zaten FIFA lobilerinin kuvvetini (Dunya Kupasini aldilar) ve yayin alanindaki guclerini (Bein) bilmeyen de yok. Qatar ve Turkiye arasinda yapilan siyasi kader ortakligi, siyasetin ozellike son senelerde futbolu iyice avucunun icine almasi, Turk liginin yayin hakkinin da Qatarlilarin eline gecmesi bence tesaduf degil. Qatarlilarin Turkiye ligini bir proje gibi gordukleri ve dunyaya pazarlamak istedikleri, bu ligin de en degerli markasi olan Galatasaray'i bu yolda kullanmak istemeleri cok dogal.

Ben bu yuzden bu transfer donemi takima Arap oyuncularin doldugunu dusunuyorum. Qatarlilarin buyuk projelerinden biri Afrikadan oyuncu yetistirip Avrupa'ya getirmek, zaten Aspire'in merkezi de Senegal'de. Musluman futbolu gibi bir ekol olusturmak istiyorlar, ya da en azindan futbol uzerinden Muslumanligi pazarlamak, Muslumanlara yayin yapmak ve Muslumanligin imajini degistirmek istiyorlar (Senegal de Musluman bir Afrika ulkesi zaten). Ben Badou Ndiaye isinin icinde de Qatarlilarin olduguna eminim.

Bunlarin ustune bir de yildiz kazandirmak isteyecekler bence takima. O yildizin gelebilecegi pozisyon da belli: sol kanat. O yildiz da kontrolleri altindaki 2 takimdan birinden gelebilir PSG ve Barcelona.

Barca'dan gelebilecek kanatlar: Munir, Arda -- (ikisi de Musluman)
PSG'den gelebilecek kanatlar: Jese, Lucas Moura

Burada oyuncu kaybedecek taraf Barca oldugundan ben PSG'deki isimlerden birinin "hediye edilecegi" kanisindayim. Ama Munir Al-Haddadi ismi de cok mantikli geliyor.

Edit: Su anda adi gecen Konate de Senegalli. Bu da tesaduf degil bence, ve gelecek.

Aspire akademinin takımı da var Belçika'da: Eupen. Onyekuru, Sylla, Lazare gibi genç isimler çıkarıyorlar. Barca'da da Diagne gibi adamlar kiralayabiliyorlar.

Eger Fernando yerine Melo gelirse agir söverim...

Nando (31)
Mariano(31) Maicon(29) Serdar(27) xxx
Fernando(30) Ndiaye(27)
Feghouli(28) Belhanda(27) Nani (31)
Gomis(32)

Degirmenci
Linnes
Ahmet
Koray
Tolga
lescuk
Melo
Yasin
Sinan
Atalay
Ozan
Konate
Emre Tasdemir
Eray

13 yabanci
14 Türk

yaslar nasil sizce? Cokmu yasli yoksa ideal mi?

Son düzenleme:
Ghezzal çok para istiyor büyük ihtimalle bayadır boşta kimseyle anlaşamadı. Bizde de alt limit 2 milyon euro olduğundan bağlayabiliriz ?

..
123863cf82f1eff33b7f4d8febf5f34a.jpg

Nando (31)
Fernando(32) Ndiaye(27)
Gomis(32)

Degirmenci
Linnes
Ahmet
Koray
Tolga
lescuk
Melo
Yasin
Sinan
Atalay
Ozan
Konate
Emre Tasdemir
Eray

13 yabanci
14 Türk

Fernando 30 yaşına yeni girdi rengim

Nando (31)
Fernando(32) Ndiaye(27)
Gomis(32)

Degirmenci
Linnes
Ahmet
Koray
Tolga
lescuk
Melo
Yasin
Sinan
Atalay
Ozan
Konate
Emre Tasdemir
Eray

13 yabanci
14 Türk

Fernando 30 yaşında

Naniyi satın alma opsiyonlu almak muhteşem olurda bilmiyorum Valencia neden kiralasın diye düşünüyorum

Selçuk'tan kurtulmaya çalışırken, Arda'yı takımda görmek istemek neyin kafası acaba? Kimse hatırlamıyor mu ya yakın geçmişi? Rijkaard'lı seneyi falan?
Bazen düşünüyorum da bu kafayla gerçekten iyi bile durumdayız. Hala Fatih Terim diyenler var örneğin. Bu da ilginç. Fatih Terim'in sistem hocası olmadığını anlamak için daha neyi görmek gerekiyor mesela bir taraftar için? Küme düşmemiz mi gerekiyor? Gerçi o kadar beklemez, takımın düşeceğini anladığı an bırakır gider bir iki ay kala.

Son düzenleme:
Ulan adami o kadar istiyorum, yasina bile yanlis bakmisim :(

Aspire akademinin takımı da var Belçika'da: Eupen. Onyekuru, Sylla, Lazare gibi genç isimler çıkarıyorlar. Barca'da da Diagne gibi adamlar kiralayabiliyorlar.

Aynen Vietnam-Thailand yatirimlari da var. Yanilmiyorsam Arjantin'e de bir sube acmislardi Gabriel Batistuta ile.

Qatarlilar akilli adamlar. Yakinda futbolun yayinindan cok ciddi para gelecek farkindalar. Diger her platformda oldugu gibi (Muzik - Spotify, Film/Dizi - Netflix) bu platformda da tum yayinlar tek bir ucuz uygulamada toplanacak gun gelince. Perform Group bir yandan buna kasiyor DAZN ile. Qatarlilar yakinda buna rakip uygulama cikarirsa sasirmayalim.

Ayrica dunyanin Muslumanlar, ozellikle de Araplar hakkindaki algisi cok kotu. Onu da duzeltme niyetinde olduklarini dusunuyorum.

Bu yuzden LUCAS MOURA rtas.

SelimBayer‏Verifizierter Account

Galatasaray'in buyuk kaptani Selçuk takimdan ayrilmak icin baskan Dursun Ozbek'e cikmis

SelimBayer‏
Ozbek kolaylik saglarim demis, uzerine Selcuk'dan 1. M euro talep etmis,Selcuk bunun uzerine maastan vazgecmis. Tek istegi varmis Selcuk'un??????

SelimBayer
Tesekkur mektubu yazilmasini istemis kendisine. Baskan'in cevabi; Sneijder nasil gittiyse sen de oyle gidersin demis. Olay bu??????

kim bu arkadas? Ne tesekkür mektubu lan? Sinoya plaket bile vermedi bunlar. Sen kimsin ?

Naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Arfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Campbelllllllllllllllllllllllllllllllll
Biri gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt