Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve maçindan once yenilelim de uefada final yapariz diyenler geldi aklima. GS taraftari kadar tuhaf bi topluluk az bulunur.

Gökhan Zan: "Bu arma kutsaldır nasip olmaz herkese.. Futbolu bırakmış olabilirim ama armayı asla..."

DGOLLxFWAAAOhdw.jpg
Adamdır.

Haksızlık ettiler zamanında. Sabriyi affettiler bunu affetmediler Apo ve Hamza.

sent via GSC

Burak'ın TS'ye gidişini bizim taraftar niye bu kadar önemsedi anlamadım. Bu adamın sahtekar ve dönemin adamı olduğunu bilmeyecek kadar salak mıydık?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ab221c7b44294d1c52c3058d1d592869.png

Dün yaptığım kadroyu tekrar atayım. Bu kadro iyi bir hoca ile namağlup şampiyon olur.

Ben onu yaklaşık 1 sene çektim. Hemen bir hekime görünün. Bir de bu 'Ayak Sağlığı Merkezleri' var, onlara da gidebilirsin, kendi kendine geçecek bir şey değil, 2 gün ağrımıyor geçiyor diyorsun 5 dakika içerisinde tekrar şişiyor. Geçmiş olsun.
Eyvallah hocam sağolun
3yıl önce ameliyat oldum düzeldi tekrardan oldu
Sol baş parmakta bozuldu ameliyatsız düzeldi
Sağdaki felaket şimdi
Tırsıyorum doktora gitmeye
Tırnağı çekiyorlar diye

#selçuk varsa #başarı yok!

Quakerboy, ayın 31inde paylaştığı Feghouli geliyor mesajını silmiş. Sadece 27sinde attığı mesaj duruyor Feghouli konusunda. Bu transfer ciddi ciddi yatmış olabilir ve öyle olursa, yapılan transferlerin sıfır anlamı kalır.

Sneijder bile parasını Galatasaray'da bırakıp gittiyse aynısını Selçuk'tan bekliyoruz şimdi. Tatava yapmasın. Adamı hasta etmesin. Bir işe yaramıyorsun ve ıslıklanıyorsun artık Tt ARENA'da.

HTC 10

Nani, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi ve görüşmeler başladı. (AS)

hoayda
[FONT=&quot]Galatasaray, Samir Nasri'nin transferi için temaslara başladı (beIN SPORTS)

[/FONT]

As'da kaynak olarak Türk basınını gösteriyor yalnız. Süpriz isim Nani adlı Akşam gazetesi haberini

Sol bek lazim gidip sacma birini alacaklar ya da carole oynayacak..gidin su costayi alin iste

Nasri ve Nani haberlerinin sebebi anlaşıldı. Feghouli yatmış demek. Quakerboy durup dururken mesajını silmez. Yönetimden bu transferi beklemek aptallıktı zaten. Şimdi dön Nani malına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt