Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekirse Hakan Balta ön liberoda oynar diyen bir köylünün söyleminden sonra oyunculari sacma sapan mevkilerde oynatma sevdasindan herkes vazgecmistir diye düsünüyordum.

Niyeymiş Denayer sağ bekte Linnesi cebinden çıkarır stoperdede Ahmeti cebinden çıkarır Linnes sol bek harici düşünülmemeli

Ali Naci Küçük : Galatasaray, Lucescu'ya CEO'luk teklif etti. Lucescu en geç yarın Galatasaray'a cevabını iletecek. (Hürriyet-Özel)

Luce milli takıma gider bence.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya lig başlıyor hala td belirsiz. Fernando feghuili alınmışsa bu kadar beklenilmezdi. İnanılır gibi değil bu yönetim uyutuyor herkesi. Kimse de gidip floryayı basmıyor aklım almıyor. Menajerlerden sonra Taraftar gruplarına da para gidiyor sanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

e5422ea02a13ab4fb53ce8a1f60828ea.jpg

[FONT=&quot]Ali Naci Küçük:"Cenk Ergün, Selçuk İnan iddiasına 'Kaptanımız bizimle,hiç bir yere gitmeyecek' açıklaması yaptı."

Mecbur böyle diyor 4 m € para alıyor 2019 yılına kadar burda aysal sağolsun. Gönderemeyiz bunu malesef

Ali Naci zevkten çıldırmıştır Selçuk kalıyor diye yerli yalakası kıl herif[/FONT]

lucescu milli takıma gider dursunda babayı alır daha dogrusu dursun degil biz alacaz

terimde gelmeyecek

nolacak peki varmı senaryo üretebilen?

Keşke hertha maçıda yayınsız olda ortasahada selçuk donkla hazırlık maçına dahi çıkılmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Ali Naci Küçük : Cenk Ergün; Feghouli ve Fernando transferinde sorun olmadığını ve en kısa zamanda İstanbul'a geleceklerini söyledi.
[/FONT]

[FONT=&quot]
DGOgcaoXsAEAsVz.jpg

[/FONT]

Ceo teklifiymis yaw geciniz gelmesin.

70 yasina gelmis daha ne faydasi dokunacak takima? Transferler icin desen 1 ay sonra oda kapaniyor, hic gerek yok, eger yonetim tudor'a guvenmiyorsa kolayi var abi, aksam sutlayin tudor'u, yarin getirin fatih hoca'yi, aciklayin fernando'yu ve feghouli'yi, bak bakalim rakipler nasil korkuyor, kombine satisinda ilerleme olur, forma satisinda ilerleme olur, arena eskisi gibi rakiplere kabus olur.

Nasıl bir transfer sürecidir anlamış değilim . Bitti denen 2 transferden bi haber Yok .

Terim bu saatten sonra gelir mi sizce? 2. tercih olarak anılacak ve bizim yönetimin de teklif götüreceğini sanmıyorum. Üstelik medya ve hükümet tarafından yok edilme evresinde kendisi.

Tudor'a köyüne dön dersiniz, luce'ye bunak dersiniz ama tff şuan yönetimi zor duruma düşürüyor ve yarın öbür gün yine zararlı biz çıkacağız.

Dursun ilk defa mantıklı bir iş yapacaktı luce'yi akıl hocası yaparak, onu da şuan Demirören engellemekle meşgul. 'Şenol milli takıma' derken döndü dolaştı yine bizim muhtemel td'e geldi konu. Taraftar tarafından üstü çizilen Tudor arena'da 2. puan kaybında istifaya sürüklenecek ve bunak dediğiniz Luce'yi arayacağız.

Umarım bizi seçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt